djswistak Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 co myslicie o tym paneliku? ma go ktos z was?jakies opinie? nigdzie nic nie moge znalesc o nim. poza suchymi faktami.pomózcie. wlasnie sobie go zamówilem . we wtorek ma dojechac. ale nie za ta wysoka cene co w linku tylko duzo taniej . zobaczcie http://sklep.age.pl/opis.php?m_kod=MP15_PRESTRP151 gosciu ze sklepu gwarantuje na 100000% ze nie zadnego martwego pikseli ani subpikseli w tych panelach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 poczytaj recke na xbitlabs - tam o ile dobrze pamietam byly monitorki tej firmy i wypadly bardzo dobrze jesli chodzi o czas reakcji piksela nawet lepiej niz takie firmy jak Iiyama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 ja ostatnio widzialem monitory tej firmy w sklepie i wypadly... lekko rzecz biorac slabo - kontrast/ostrosc znacznie slabiej od 17"crt hyundaia czy lg... czas reakcji byl ok - sprawdzone na filmach... wtedy uswiadomilem sobie - jak dobrze miec crt :D ale nie pamietam - czy ten model to byl wlasnie p151... zycze by ten ze sklepu nie byl... p151 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 poczytaj recke na xbitlabs - tam o ile dobrze pamietam byly monitorki tej firmy i wypadly bardzo dobrze jesli chodzi o czas reakcji piksela nawet lepiej niz takie firmy jak Iiyama :) mozesz zapodac linka bo nie moge znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 http://www.xbitlabs.com/articles/other/dis...response-5.html a tutaj do Prestigio P170T: http://www.xbitlabs.com/articles/other/dis...ponse-5_10.html oraz do Prestigio P171: http://www.xbitlabs.com/articles/other/dis...ponse-5_12.html wypadly srednio jesli chodzi o kolory,ale model P170T ma rewelacyjny czas reakcji - zawsze ponizej 25ms, czyli idealny do gier i filmow :) Ja te monitory widzialem na zywo przelotnie w Empiku - takze poszukaj i zobacz czy Ci sie jakosc obrazu podoba - najlepiej porownujac z jakims innym LCD i CRT - wlasnych oczu nie oszukasz - albo cos Ci pasi albo nie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 wszystkie linki dotycza 17". te tez znalazlem. ja szukam modelu prestigio p151 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 no niestety o tej firmie znalazlem tylko tyle - jak 17 robia przyzwoite to i 15 bedzie gudi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 limerro dzieki. okaze sie we wtorek jak przyjedzie panelik. hehe zawsze mam 10 dni zeby oddac co nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 niby tak ale wiesz to jest Polska wlasnie :) i to jest tak jak w kabarecie Tey: dzie - jak wlazisz? ty jestes klient - masz byc zgarbiony i wystraszony ;) a ja jestem pan sprzedawca :) a na dzien dobry : Czego ?!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 niop ale trzeba byc twardym a nie mientkim. takie mamy prawo robiac zakupy przez internet. 10 dni bez podania przyczyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...