Skocz do zawartości
Gość

Pare pytań o wc

Rekomendowane odpowiedzi

Yo

Ale ja ma fuksa :D właśnie sobie zbieram kaske na WC i najpierw chciałem sobie kupić jakąś fajną nagrzewniczkę ale mój ojciec powiedział mi że ma jakąś po starej Wołdze poszedłem jej poszukać i moim oczom ukazała się nagrzewnica od Łady to ta co u popixs'a w sklepie Tylko muszę ją oczyścić z syfu i będzie jak nowa. Pomkę już sobie sam wybiorę. Pozostaje tylko sprawa bloku wodnego, podjąłem już decyzje że blok będzie z MCS i w gre wchodzą dwa bloki:

:arrow: Storm S1 (LEv2)54zł + zapinka 16zł + polerka 4zł + koszt przesyłki 12zł = 86zł

:arrow: Orbital O2 59zł + króćce NK 12-12 11zł + mocowanie: (mam dziurki na płycie więc bez mocowania) + polerka 4zł + koszt przesyłki + 12zł = 86zł

A więc cena wychodzi tak samo w przypadku tcy bloków czyli 86zł i który blok będzie lebszy i bardziej przyszłościowy i ogólnie którego bardziej polecacie.

Z góry wielkie THX za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra zamówiłęm już Orbitala w poniedziałęk powinien być :D.

:lol: Ja bym się tak nie rozpędzał :]

Też złożyłem zamówienie pod koniec tygodnia i miałem nadzieje ze dojdzie we wtorek - srode. Ale u mnie był to 4 stycznia i jeszcze nie mam całosci :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi