Gość Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Yo Ale ja ma fuksa :D właśnie sobie zbieram kaske na WC i najpierw chciałem sobie kupić jakąś fajną nagrzewniczkę ale mój ojciec powiedział mi że ma jakąś po starej Wołdze poszedłem jej poszukać i moim oczom ukazała się nagrzewnica od Łady to ta co u popixs'a w sklepie Tylko muszę ją oczyścić z syfu i będzie jak nowa. Pomkę już sobie sam wybiorę. Pozostaje tylko sprawa bloku wodnego, podjąłem już decyzje że blok będzie z MCS i w gre wchodzą dwa bloki: :arrow: Storm S1 (LEv2)54zł + zapinka 16zł + polerka 4zł + koszt przesyłki 12zł = 86zł :arrow: Orbital O2 59zł + króćce NK 12-12 11zł + mocowanie: (mam dziurki na płycie więc bez mocowania) + polerka 4zł + koszt przesyłki + 12zł = 86zł A więc cena wychodzi tak samo w przypadku tcy bloków czyli 86zł i który blok będzie lebszy i bardziej przyszłościowy i ogólnie którego bardziej polecacie. Z góry wielkie THX za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Orbital. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zdecydowanie Orbital O2 (jest wydajniejszy i IMO ładniejszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Orbital..... i wszytsko jasne :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Dobra zamówiłęm już Orbitala w poniedziałęk powinien być :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Dobra zamówiłęm już Orbitala w poniedziałęk powinien być :D. :lol: Ja bym się tak nie rozpędzał :] Też złożyłem zamówienie pod koniec tygodnia i miałem nadzieje ze dojdzie we wtorek - srode. Ale u mnie był to 4 stycznia i jeszcze nie mam całosci :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 popatrz popatrz to juz 3 tygodnie i na Mate nikt niejedzie a Popixs by juz jody zebral. jeki ten swiat jest nieprawiedliwy :/ I od razu mowie, ze jestem bezstronny, ale wkurza mnie to, ze jeden dostaje po uszach a o innym nawet nei wpomna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Popix trafił na jakichs dzieciaków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Mate nei pcha się na afisz, więc nei powinieneś się dziwić.. ..no offence to Overcooled Boys, ma się rozumieć.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 tez tak sadze Ghazi klocek => kazdy musi sie zareklamowac. sadze, ze Mate kiedys tez sie reklamowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Mate tez dawal przeciez kiedys info o swoich blokach na tym Forum. Osobiscie nie widze w tym nic zlego, bo zawsze wywiazuje sie jakas dyskusja na ich temat, a Forumowicze dostaja informacje o najnowszych produktach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 a swoja droga to dlaczego zniknely z oferty mate te nowe bloczki na grafike?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Z tego co mi wiadomo będą inne bloczki po prostu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Z tego co mi wiadomo będą inne bloczki po prostu :)najprawdopodozniej jest to zwiazane z wprowadzeniem do oferty wyrobow Popixsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...