Skocz do zawartości
CAREK13

Ile z Athlona Xp 2200+ ?????

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos z Was podkrecal Athlona Xp 2200+ bez zmiany mnoznika,przez sama regulacje fsb i VCore? Ile najwiecej da sie z niego wycisnac w ten sposob? Jak narazie mam 178x13.5 i 1.775 VCore i chodzi stabilnie.Przy 180 fsb system sie uruchamia, ale 3DMark wywala sie juz na 2 tescie.Ile na maxa mozna wyciagnac z tego proca??Dodam jeszcze ze temperatura wynosi max. 51 C w stersie.Jesli macie jakies wnioski napiszcie.Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos z Was podkrecal Athlona Xp 2200+ bez zmiany mnoznika,przez sama regulacje fsb i VCore? Ile najwiecej da sie z niego wycisnac w ten sposob? Jak narazie mam 178x13.5 i 1.775 VCore i chodzi stabilnie.Przy 180 fsb system sie uruchamia, ale 3DMark wywala sie juz na 2 tescie.Ile na maxa mozna wyciagnac z tego proca??Dodam jeszcze ze temperatura wynosi max. 51 C w stersie.Jesli macie jakies wnioski napiszcie.Pozdrawiam

CAREK13, po co zakładałeś ten topik? Przecież pisałeś już tam: pytania dotyczace athlona 2200+ i tam mogłeś zapytać.

Jeżeli chodzi Ci o porównanie, ile udało się uzyskać innym osobom przy kręceniu samą magistralą, to powinieneś zmienić nieco posta, bo w tej chwili wygląda na to, że patrząc na wyniki innych, chcesz ustalić, co Tobie uda się osiągnąć -- a to nie działa w ten sposób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miope, sorry, ze zawracam gitare, ale jestem nowy i chcialem popytac, dzieki za zwrocenie uwagi-kazdy uczy sie na bledach, a w zwiazku z moim poprzednim postem("Pytania dotyczace Athlona..."), nie kazdy mogl sledzic ten temat.Bylo tam male grono ludzi a ja chcialem zapytac ogolu.Nastepnym razem bede pamietal.Dzieki za upomnienie.Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...