CAREK13 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Czy ktos z Was podkrecal Athlona Xp 2200+ bez zmiany mnoznika,przez sama regulacje fsb i VCore? Ile najwiecej da sie z niego wycisnac w ten sposob? Jak narazie mam 178x13.5 i 1.775 VCore i chodzi stabilnie.Przy 180 fsb system sie uruchamia, ale 3DMark wywala sie juz na 2 tescie.Ile na maxa mozna wyciagnac z tego proca??Dodam jeszcze ze temperatura wynosi max. 51 C w stersie.Jesli macie jakies wnioski napiszcie.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 A kto kupuje 2200+. Na takim mnożniku to ciężko pokręcić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Czy ktos z Was podkrecal Athlona Xp 2200+ bez zmiany mnoznika,przez sama regulacje fsb i VCore? Ile najwiecej da sie z niego wycisnac w ten sposob? Jak narazie mam 178x13.5 i 1.775 VCore i chodzi stabilnie.Przy 180 fsb system sie uruchamia, ale 3DMark wywala sie juz na 2 tescie.Ile na maxa mozna wyciagnac z tego proca??Dodam jeszcze ze temperatura wynosi max. 51 C w stersie.Jesli macie jakies wnioski napiszcie.PozdrawiamCAREK13, po co zakładałeś ten topik? Przecież pisałeś już tam: pytania dotyczace athlona 2200+ i tam mogłeś zapytać. Jeżeli chodzi Ci o porównanie, ile udało się uzyskać innym osobom przy kręceniu samą magistralą, to powinieneś zmienić nieco posta, bo w tej chwili wygląda na to, że patrząc na wyniki innych, chcesz ustalić, co Tobie uda się osiągnąć -- a to nie działa w ten sposób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenx Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Spójrz w opis. Max temp przy 2500 rpm ok 48 st. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAREK13 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Miope, sorry, ze zawracam gitare, ale jestem nowy i chcialem popytac, dzieki za zwrocenie uwagi-kazdy uczy sie na bledach, a w zwiazku z moim poprzednim postem("Pytania dotyczace Athlona..."), nie kazdy mogl sledzic ten temat.Bylo tam male grono ludzi a ja chcialem zapytac ogolu.Nastepnym razem bede pamietal.Dzieki za upomnienie.Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...