spyker (banan) Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 moj athlon 2000+ ma stale temperature okolo 57 stopni czy to duzo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 No ja bym sie popłakał przy takiej temperaturze. Ja przy Duronie 2100 chciałbym mieć mniej niż 50 stopni, ale nie wiem czy sie uda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Jeśli to palomino to temperaturka w normie. Jeżeli nie to coś konkretnie nawala w chłodzeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Jeśli to palomino to temperaturka w normie. Jeżeli nie to coś konkretnie nawala w chłodzeniu. to jest thoroghber 5 (cyba) napiecie ma 1,65 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJOTR Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 w takim razie troche za duza.. 1. mozesz miec zle odczyty temp. 2. mozesz miec zla paste, padajacy wiatraczek, zapchany radiator itd. sproboj wszystko doprowadzic do normy, przywalic troche pasty( jakiejs ) lepszej i wtedy powiedz czy cos sie zmienilo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin24 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Ten typ tak ma. Ja u siebie z tym prockiem mam Idle 54-55 stres 57-58 :-) spoko nie spali sie krytyczna temperatura to 90C wiec mysle ze do 65C to sobie bedzie smigal bez zawieszek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Jakie chlodzenie ?! Jaki proc konkretnie ?! S Z U K A J ! ! ! ! PZDR$ALL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Ronin 24 Krytyczna temperatura rdzenia to faktycznie jest 90 ale odczyt masz z pod procesora czyli spoko można dodać 20stopni. Przy 65 na procku to już trzeba bardzo uważać. Bezpieczne dla stresu to do 60stopni. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 :D LOL zarowno temat jak i odpowiedzi :D 8O 8O :D 8O :D 8O :D :evil: :twisted: :evil: :x 8O :D :lol: :o :( :) :? 8) 8O :D :x :evil: :twisted: :wink: :roll: :evil: :!: :?: :idea: :wink: :evil: :x 8O 8O 8O :D :) :( :o :lol: 8) :? 8O :D :) :o :wink: :wink: :wink: :cry: :x 8O :D 8O :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAREK13 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Sprawdz, czy nie masz zalozonego odwrotnie zapinki radiatora.Ja mialem zle (odwrotnie) zapiety i mi sie tez grzal 61 C - radiator nie przylegal w pelni do jadra procesora.Sprawdz...Moze tu tkwi problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 :D LOL zarowno temat jak i odpowiedzi ... Twoja prawdę mówiąc nie wiele lepsza....mogłeś sobie darować tą kolorowankę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin24 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Wczoraj wstawilem sobie dwa wiatraczki jeden wsysa powietrze do srodka drugi wysysa po przeciwnej stronie. Temperatura spadla o okolo 4-6 stopni na tym procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaban Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ja mam Bartona podkręconego na 3200+ :D i ma idle 41*C stres 47-8*C 8) na coolerze za 39 zetek !!! :D co o tym myslicie :?: Może być :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ja mam Bartona podkręconego na 3200+ :D i ma idle 41*C stres 47-8*C 8) na coolerze za 39 zetek !!! :D co o tym myslicie :?: Może być :?: Plyta cie oszukuje z tempami najwyrazniej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Hehe - podobaja mi sie te pytania :) I odpowiedzi tez... temperatury POWINNY BYC [na takim procesorze] kolo 42-45 stopni nie wiecej, czlowieku :) Inaczej ci sie chata sfajczy :) A tak na serio - nie powinno sie wchodzic powyzej 50 stopni bo moze sie spalic socket [to nie jest dowcip[!!] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...