monti Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Co sadzicie o tym zasilaczu. NIgdzie niemoglem znalesci opisu. http://allegro.pl/show_item.php?item=20346529 cena to 150 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Enlight 400W poszedł za 150? 8O Jeśli to Ty kupiłeś, to daj znać, jak się sprawuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 ehh to zdaje się być psu enhance'a markowany przez enlighta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 tak to ja kupilem "012" tylko cos male te amperaze tam mi sie wydaje. chyba ? P.S ten koles ma jedna taka sztuke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 tylko cos male te amperaze tam mi sie wydaje. chyba ? Jeśli Ci to jakoś pomoże, ma takie same amperaże, jak mój fortron FSP300-60BT (który wyciąga sporo ponad 300W), kupiony prawie rok temu od Haszyda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Jesli Enhance to powinien byc nie do zajechania i sprawowac sie swietnie - ja lece na 235W i napiecia stabilne jak skala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...