raiben Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Witam !! Od razu chce zaznaczyć że jestem lamą w sprawach overclockingu i nigdy tego nie robiłem. A więc tak moja płyta główna ASUS A7V133 chipset VIA KT133A - mam ją od dwóch i pół roku i bios (award) nigdy nie był aktualizowany. Procesor AMD Duron 850 (8,5 x 100) Spitfire. Chciałem się zapytać o wszytskie możliwe sposoby podkręcenia procesora i omówienie ich w skrócie bo się na tym nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=8 Przeczytaj proszę tematy z tego działu, i dopiero gdy pojawią się konkretne pytania zadawaj je. Tematów tak sformułowanych, jak ten jest chyba ze dwa dziennie - nikomu się nie chce już pisać tego samego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 A TU masz krotkie zebranie tematow dotyczacych samego procka. Zycze milej lektury :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 generalnie z tego co pamietam bez malowania mostkow sie nei obejdzie L1 z tego co pamietam olowkiem miekkim albo na stale lakierem na bazie grafitu albo czegos co przewodzi prad ,tez mialem ten problem jakies 3-4 lata temu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...