adam1335 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Mam taki problem z kompem,zmieniałem procesor na amd2500xp i teraz nie moge za karzdym razem właczyc kompa jest cos takiego ze dysk twardy sie pali,płyta chodzi ale sie nic nie ładuje i monitora nie odpala dopiero za ORT: ORT: ORT: kturyms razem pujdzie,a puzniej jak robie restart w windowsie to juz spowrotem dzieje sie to co przy odpalaniu wszystko chodzi a nic nie ładuje,musze wylaczyc go i spowrotem wlaczyc.a po zatym jak zaladuje to chodzi ok,co to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a jest bo sie wsciekne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=59564&highlight= zainstaluj sobue jakis slownik :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 1. Nie to forum -> przenoszę. 2. Nie pisz identycznych postów w kilku miejscach 3. Clear CMOS robiłeś? 4. Nic nie napisałeś o sprzęcie, jakiego proca miałeś, jaka płyta...wróżyć mamy? 5. Zmień tytuł, bo ten ABSOLUTNIE NIC nie mówi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 1. Nie to forum -> przenoszę. 2. Nie pisz identycznych postów w kilku miejscach 3. Clear CMOS robiłeś? 4. Nic nie napisałeś o sprzęcie, jakiego proca miałeś, jaka płyta...wróżyć mamy? 5. Zmień tytuł, bo ten ABSOLUTNIE NIC nie mówi. NO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Dijkstra: to byly jego jedyne 2 posty ;) strzelam ze cold-boot-problem a.k.a. zasilka do (_._) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Mam taki problem z kompem,zmieniałem procesor na amd2500xp i teraz nie moge za karzdym razem właczyc kompa jest cos takiego ze dysk twardy sie pali A to nie dobrze chyba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 ja mam to samo :) tylko ze ja mam podkreconego proca i na 100% dzieje sie to ( u mnie ) z powodu kiepskiego zasilacza. moze u ciebie tez zasilka nie wyrabia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 mi sie kiedys tak dzialo ze za 1 razem prawie nigdy nie odpalal, a za 2 zawsze. Ale jak z windowsa robilem restart to tez odpalal. A po zmianie zasilki na enlighta z podpisu nie ma zadnych problemem z rozruchem :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 99 zasilka , i nich zgadne masz codeshita :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Jak masz codegena to sie ciesz ze za 2 razem wstaje i ze W OOLE wstaje :) naprawde - podaj wiecej szczegolow "technicznych" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...