Sexylaska Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Witam, sory ze zapuszczam taki temat, ale naprawdę nie wiem co mam kupić. Przeczytałam sporo na forum o kartach ale chciałabym jakiegoś podsumowania ;-). Mianowicie chcę sobie kupić kartę grafiki, taką która by miała wyjście na TV i DVI lub VIVO, tak do 600zł. Pierwszy wybór to czy jakić GeForce czy Radeon. Chyba jednak będzie to Radeon. Ale czy to ma być 9200, 9500 czy może jeszcze jakiś inny to nie wiem. Dlatego proszę o pomoc w wyborze. Ma to być taka aby starczyła na jakiś czas. Mają chodzić na niej wszystkie gry, aby w miarę przyzwoicie pozwalała zgrywać z kamery cyfrowej. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Może mi pomogą ;-). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Witam, sory ze zapuszczam taki temat, ale naprawdę nie wiem co mam kupić. Przeczytałam sporo na forum o kartach ale chciałabym jakiegoś podsumowania ;-). Mianowicie chcę sobie kupić kartę grafiki, taką która by miała wyjście na TV i DVI lub VIVO, tak do 600zł. Pierwszy wybór to czy jakić GeForce czy Radeon. Chyba jednak będzie to Radeon. Ale czy to ma być 9200, 9500 czy może jeszcze jakiś inny to nie wiem. Dlatego proszę o pomoc w wyborze. Ma to być taka aby starczyła na jakiś czas. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Może mi pomogą ;-). Pozdrawiam. Do czego ma sluzyc ta karta ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Radeon 9500@PRO i ladnie sie krecacy. Looknij na allegro ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 no jasne jeli chcesz miec karte na jakis czas no to kupuj ati 9500 jak dobrz pujdzie to spokojnie mziescisz sie w tej kwocie kupuj wersje z 64 mb bo 128 i tak ci sie nie przyda i podkrecisz ja sobie na PRO i masz pozadna karte ktora poradzi sobie z wszystkimi gierkami no i masz pelne wsparcie DX 9.0 co jest zasadnicza sprawa a zadna karta nvidi za ta kase nei da ci tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 no jasne jeli chcesz miec karte na jakis czas no to kupuj ati 9500 jak dobrz pujdzie to spokojnie mziescisz sie w tej kwocie kupuj wersje z 64 mb bo 128 i tak ci sie nie przyda i podkrecisz ja sobie na PRO i masz pozadna karte ktora poradzi sobie z wszystkimi gierkami no i masz pelne wsparcie DX 9.0 co jest zasadnicza sprawa a zadna karta nvidi za ta kase nei da ci tegowg mnie oplaca sie dolozyc czasami te 10 zł do wersji 128mb bo niektore gierki to wymagaja przy 1280x1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 ^ jw, masz juz odpowiedz.. kamery cyfrowe to czasem nie usb/ie-1394 ??, napewno nie przez analogowe tv-in... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 no jasne jesli znajdziesz taka roznice cenowa tzn 10 zl to jasne ze warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...