Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Chciałbym się podzielić w tym temacie z wami, moimi spostrzerzeniami, uwagami na temat tego co działo się dziś wieczorem, a mianowicie Polskiej Eurowizji :x Po pierwsze to poziom tegorocznych piosenek daje dużo do życzenia, ale to nie jest takie ważne. Eurowizja lansuje przeboje "proste i do ucha", a takie były przedstawione w polskich eliminacjach :wink: Po drugie to wręcz irytujący był sposób organizacji owej imprezy! Normalnie kicz totalny, ja rozumiem program "na żywo", ale bez przesady :( Po trzecie to głosowanie i wyniki. Pierwsze 3 miejsca otrzymały w sumie ze 200tys. głosów. Jestem święcie przekonany, że w sumie ludzie oddali grubo powyżej 2-3 mln głosów! I znów będzie przekręt tak jak w tamtym roku kiedy to zliczono niespełna 1/3 głosów :roll: Wielkie n/c dla owej imprezy :cry: A jaka jest wasza opinia na temat całej imprezy i zwycięzcy? Przyp. "Blue Cafe" coś tam love :) Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek13 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 ludzie zachowywali sie jak wiesniaki... machali lapskami.. ;) pozarym lamuchy graly ... nie bylo w czym wybierac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 No ale z ich to tylko łzy i alex jakoś mi się podobały,ta blu cafe jak kur.. spod latarni wyglądała a ten mamut co na początku zaczyna swoją muze techno mnie rozbroił:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 blue.cafe.i.ta.piosenka.w.ktorej.sa.tylko.2slowa."love.song"..=SHIT!!!! moim.faworytem.byly.Łzy.i.Sistars..choc.powiem.szczerze.ze.offside.tez.mial.cie kawa.piosenke ps-nie.glosowalem.i.sie.b.ciesze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 I dobrze, że nie głosowałeś ! Całe te głosowanie to wielkie [ciach!].o ! Dokładnie o 24 08 dostałem SMS-a "TVP- głosowanie zakończone" Normalnie lol ! A co do publiki to się zgadzam - totalna wiocha :( Grrrrr :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Ja mysle ze powinien wygrac zespol Sistars z Freedom .Wg mnie zajebista muza jak slyszalem to pierwszy raz w radiu myslalem ze to Amerykanie .Bo brzmienie naprawde przypomina najlepsze dzwieki z us hh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ja liczylem na Łzy i Alex, ale wybrali to gown..... :evil: Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 zauwazcie, ze alex nie znalazla sie w trojce. Moim zdaniem jej piosenka miala by najwieksze szanse. Pozdr Mehow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Właśnie alex miała spoko,i myśle że wysze by miała miejsce nisz to blucafe w eurowizi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Od czasów Pi(a)eska w Eurowizii nie mam przyjemności oglądać tej żałosnej imprezki. A tak o Polskich wykonawcach, kolega będąc na wakacjach nad morzem w okolicach chyba Trójmiast słyszał (dość przypadkowo) koncert zespołu Bohema ta muzyka poprostu go powaliła, chłop z rzadka chodzi na koncerty, jest bardziej audiofilem, może temu odniusł takie wrażenie. Czy ktoś z Zacnego Grona Forum miał kontakt z tą muzyką i coś może bliżej o niej, bo nasza szanowna tv to tylko tele-nowele i Ich3. Pozdrawiam PS I wcale nie mam na myśli, że Bohema jest z Trójmiasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Właśnie alex miała spoko,i myśle że wysze by miała miejsce nisz to blucafe w eurowizi:) nie przepadam za alex ale wlasnie taka piosenkie jak ona spiewala miala by duze szanse na eurowizji, blucafe totalny shit nawet niema jakies normalnej melodi w tej ich piosence a glos ma jak jakas stara ku@#$ juz Łzy byly lepsze chociaz ich piosenka ,,julia cos tam cos tam" tez by miala male szanse bo jak by to mialo wygrac skoro nikt w europie nie rozumie slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Właśnie alex miała spoko,i myśle że wysze by miała miejsce nisz to blucafe w eurowizi:) nie przepadam za alex ale wlasnie taka piosenkie jak ona spiewala miala by duze szanse na eurowizji, blucafe totalny shit nawet niema jakies normalnej melodi w tej ich piosence a glos ma jak jakas stara ku@#$ juz Łzy byly lepsze chociaz ich piosenka ,,julia cos tam cos tam" tez by miala male szanse bo jak by to mialo wygrac skoro nikt w europie nie rozumie slow Dokładnie :) Moim skromnym zdaniem wyniki były sfałszowane :D Całe te głosowanie, system audiotele, komisja, pan mecenas. No nie mam pytań :/ Ale co tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Nie ma szans na uzyskanie miejsca w pierwszej 10. :( Juz te Lzy byy by lepsze grr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Polacy poprostu gustu nie maja i zawsze glosuja na jakies mega gnioty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 a moze ktos sie przyzna, kto zaglosowal? Bo skoro oni zdobyli zakladajac jakies 15% glosow (minimum), to co 7 powinien na nich zaglosowac, a tu kicha :]. Moze znacie kogos, kto glosowal na blue? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ja nie głosowałem - od razu mówię :) A czemu blue cafe wygrali - to proste - oglądacie TV? Ostatnio na każdej stacji leci to non stop - ludzie własnie to znają - wtłukli im to do głowy, to głosowali na to - poza tym nie jest to jeszcze takie złe - jeżeli słuchaliście wszystkich utworów, to wiecie co mam na myśli - np. ten pierwszy zespół... Byli oczywiście lepsi, ale cóż... nie jest najgorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ja kibicowałęm SISTARS i Łzy, a tu Blue-Cafe :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 tak sobie przeczytalem pare pierwszych postow i widze, ze podobal Wam sie zespol Łzy ludzie przeciez ta baba w ogole nie miala glosu !!! totalne bez talencie ja to bym wyslal tylko do spiewania piosenek do jakies wiejskiej dyskoteki... jednak to prawda, ze Polacy nie znaja sie na muzyce, ale to bylo w sumie wczesniej wiadomo ( ich troje... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Postawmy sobie jedno pytanie: Czy to jest konkurs spiewu, czy piosenki? Bo moim zdaniem piosenki / wizazu / wykonania. Tak wiec Ich Troje bylo bardzo dobrym posunieciem, o czym swiadczy wysokie miejsce. Tak wiec mieliscie juz raz Szczesniaka, ktory niby ladnie spiewa, ale nadaje sie na przeglad piosenki Chrzescijanskiej. Ja zostane przy swoim, ze najwieksze szanse miała Alex, ktorej piosenka była skoczna, pełna energii, wpadająca w ucho. A Blue cafe'? Hmmm jest szansa, ze zaglosuja na dlugie nogi Tatiany, gdyz trzeba przyznac, ze od barkow w dol jest calkiem ladna. To tez sie liczy. Natomiast sama piosenka nie jest zbyt dobra. Nieudolny hiszpanski Tatiany jest fatalny, ponadto tekst po hiszpansku zostawia wiele do zyczenia. Po pierwsze jest prosty niczym tekst Szwedzkiej (zwycieskiej) piosenki "Take me to your heaven" (tytuł oznaczał cały tekst piosenki), ponadto treść jest jak dla mnie dosyć wulgarna (część hiszpańskojęzyczna). Tyle wg. mnie. Stwierdzam, że następnym razem, trzeba wybrać coś energaetycznego i pod festiwal! Jednakże z drugiej strony po obejrzeniu i usłyszeniu kawałka wykonania fińskiego stwierdzam, że może ktoś będzie za nami :P Pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 moze nie znajom ale text majom z zycia:) ich troje moze nie gra zajebiscie ale kajne grenze text wazny jest dlamnie i melodia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 hmm szczesniak ladnie spiewa ilu ja sie tutaj rzeczy ciekawcyh dowiaduje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Alex hmm, to było "Im still alive" czy jakoś tak? Wolałem to od Blue Cafe, ale zupełnie nie zapamiętałem wykonawców... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 A ja zamiast słuchać tego ścierwa z TV od kilku dni zapoznaję się z twórczością zespołu Corpsefucking Art ^_^ Włoski Metal Rulez :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 SZIT! SZIT! SZIT! cala ta jurowiżyn to jedno wielkie dno! w sumie relacji w tv nie ogladalem ale kawalki chcac nie chcac znam i IMO jedynym zespolem ktory prezentowal pewien poziom byla grupa SISTARS! cala reszta to "kicz taki ze az guvnem smierdzi i zero inwencji.." a juz zwyciezcy to wogole sie popisali... zwrotka - refren - zwrotka - refren - 4 takty uh i ah - 2x refren - bęc i finisz! jakaz bogata aranzacja! nic tylko pogratulwac! poza tym pani Tatiana chyba stracila cierpliwosc (tekst z 1go LP - "moze Polacy zaczna sluchac uszami a nie pupą") i zaspiewala do du*y :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 nie wiem czemu sie tak podniecacie tym Sistars. Prawda taka, ze to ma byc piosenka na eurowizje, a nie najwyzszych lotow. Dlatego sistars by przepadlo z miejsca. Co do Szczesniaka, to naprawde uwazam, ze ladnie spiewa, ma ladne piosenki tylko nie na ten festiwal. Pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 nie wiem czemu sie tak podniecacie tym Sistars. Prawda taka, ze to ma byc piosenka na eurowizje, a nie najwyzszych lotow. Dlatego sistars by przepadlo z miejsca. Co do Szczesniaka, to naprawde uwazam, ze ladnie spiewa, ma ladne piosenki tylko nie na ten festiwal. Pozdr MeHow zgodze sie z toba ze Sistars nie mialoby najmniejszych szans na jurowizji bo jest to festiwal kiczu^n-tej :wink: jesli zas chodzi o "fascynacje" zespolem siostrzyczek to posluchaj calej plytki, a byc moze zmienisz zdanie. uwazam, ze album jest rewelacyjny i przelomowy(oby wiecej takich rzeczy powstawalo)! ale to rzecz jasna kwestia gustu... a co do mietka szczesniaka to hm.. moze lepiej to przemilcze bo o gustach dyskutowac sie nie powinno :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Macie racje, te Blu cośtam śpiewało o czymś co już dawno wyszło z mody... Wokalistka wyglądała jak pani spod latarni i głos miała jakby jej ktoś pałe w d... wsadzał :? A ta płyta? Demi-sec, kojaży mi się tylko z winem którego nielubię. Ten gościu z Planety(chyba:?) latał jak durny na scenie i <span style="color:red;">[ciach!]</span>lil jakieś cajerusy o izi mani i innych bzdetach... Moja opinia, CHAŁA I KASZANA, wiency nie obejrzę tego "widowiska" PS widzieliście jak Norwegia zareagowała jak pocacy się połączyli z nimi? OLALI NAS :) I to był chyba najlepszy moment w całym konkursie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 No nie ma co buehehe :D, najlepsze to było to easy money :D, bueheeh co za cioty :P, kogo oni tam wpuszczają?! To już ja ładniej śpiewam :D. A blue caffe, hahaha jeszcze lepiej cała piosenka to z 4 słowa :D, buehehe, przecież oni szans nie mają :>, i znowu nie wystąpimy w następnym konkursie tak jak wtedy gdy Piasek śpiewał :>, obstawiam że zajmiemy miejsce poza 15. Chyba lepiej by bylo Wisniewskiego znowu wyslac :>, kicz ma dobrze opanowany. Albo niech Cygan znowu napisze jakąś dobrą piosenke i Edytka Górniak niech zaśpiewa :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Polska ma kilka(nascie) zespolow ktore moglyby zmiesc inne panstwa ale te zespoly sie szanuja i na taki kicz nie pojada - np.Ścianka,Vader,Sweet Noise(no,z tym Peja mieliby szanse i teraz-kicz) albo Voo-Voo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Chciałbym się podzielić w tym temacie z wami, moimi spostrzerzeniami, uwagami na temat tego co działo się dziś wieczorem, a mianowicie Polskiej Eurowizji :x Po pierwsze to poziom tegorocznych piosenek daje dużo do życzenia, ale to nie jest takie ważne. Eurowizja lansuje przeboje "proste i do ucha", a takie były przedstawione w polskich eliminacjach :wink: Po drugie to wręcz irytujący był sposób organizacji owej imprezy! Normalnie kicz totalny, ja rozumiem program "na żywo", ale bez przesady :( Po trzecie to głosowanie i wyniki. Pierwsze 3 miejsca otrzymały w sumie ze 200tys. głosów. Jestem święcie przekonany, że w sumie ludzie oddali grubo powyżej 2-3 mln głosów! I znów będzie przekręt tak jak w tamtym roku kiedy to zliczono niespełna 1/3 głosów :roll: Wielkie n/c dla owej imprezy :cry: A jaka jest wasza opinia na temat całej imprezy i zwycięzcy? Przyp. "Blue Cafe" coś tam love :) Pozdro! wiesz co?:P przeczytal bym ten post ale nie chce mi sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...