Skocz do zawartości
Pr0^^ | LoleX*

Polska Eurowizja 2004 - Katastrofa :/

Rekomendowane odpowiedzi

wiecie... mi BlueCafe nawet pasuje, ale JAK ONA FALSZOWALA! jak dla mnie na takim konkurcie nie ma prawa do falszowania

tak samo Lzy - pierwsza zwrotka calkowicie zafalszowana, dopiero pozniej sie poprawila.

Ostrowska... moj boze... dali jej wystapic jako nagroda za caloksztalt tworczosci?

te niby-metale - ZENUJACE

co mi sie podobalo:

zdecydowanie najbardziej sisters - intrygujaca melodia, zajebista barwe glosu te dziewczyny maja - moim zdaniem git

moze ten ostatni chlopczyk by sie nadal - ma dobry glos i utworek byl calkiem pop - moglby sie spodobac ludkom

Steczkowska - ma bardzo dobry glos - piosenka jak piosenka, ale glos ma dziewczyna dobry

Alex - oczywiscie - dobra piosenka, dobry glos, dynamika. ale czy na pewno ogladalaby to mlodziez? wapniaki pewnie by nie docenili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blue.cafe.i.ta.piosenka.w.ktorej.sa.tylko.2slowa."love.song"..=SHIT!!!!

moim.faworytem.byly.Łzy.i.Sistars..choc.powiem.szczerze.ze.offside.tez.mial.cie

kawa.piosenke

ps-nie.glosowalem.i.sie.b.ciesze

Przepraszam, ze nie na temat, ale zepsula Ci sie spacja? ;->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eurowizja to ogolnie totalna kicha i gniot :P

Bezduszny belkot nie majacy nic wspolnego z prawdziwa muza :P

Co do Blue Cafe to ta babka ma glos jak ROZDEPTYWANA ŻABA i jak ja slysze to mi sie chce wymiotowac :P Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :PPP

I niech wygra - bedzie krolowa GNIOTU :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi