zgred Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 wiecie... mi BlueCafe nawet pasuje, ale JAK ONA FALSZOWALA! jak dla mnie na takim konkurcie nie ma prawa do falszowania tak samo Lzy - pierwsza zwrotka calkowicie zafalszowana, dopiero pozniej sie poprawila. Ostrowska... moj boze... dali jej wystapic jako nagroda za caloksztalt tworczosci? te niby-metale - ZENUJACE co mi sie podobalo: zdecydowanie najbardziej sisters - intrygujaca melodia, zajebista barwe glosu te dziewczyny maja - moim zdaniem git moze ten ostatni chlopczyk by sie nadal - ma dobry glos i utworek byl calkiem pop - moglby sie spodobac ludkom Steczkowska - ma bardzo dobry glos - piosenka jak piosenka, ale glos ma dziewczyna dobry Alex - oczywiscie - dobra piosenka, dobry glos, dynamika. ale czy na pewno ogladalaby to mlodziez? wapniaki pewnie by nie docenili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 blue.cafe.i.ta.piosenka.w.ktorej.sa.tylko.2slowa."love.song"..=SHIT!!!! moim.faworytem.byly.Łzy.i.Sistars..choc.powiem.szczerze.ze.offside.tez.mial.cie kawa.piosenke ps-nie.glosowalem.i.sie.b.ciesze Przepraszam, ze nie na temat, ale zepsula Ci sie spacja? ;-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Eurowizja to ogolnie totalna kicha i gniot :P Bezduszny belkot nie majacy nic wspolnego z prawdziwa muza :P Co do Blue Cafe to ta babka ma glos jak ROZDEPTYWANA ŻABA i jak ja slysze to mi sie chce wymiotowac :P Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :PPP I niech wygra - bedzie krolowa GNIOTU :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...