evilhomer Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 prosze o informacje o ponizszym procesorze, jądro/napiecie/mozliwosci OC: AX1800DM5?C AGOIA0230SPDW 91533961276 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Jaja sobie robisz? XP 1800+ na jądrze Palomino (0.18 u), napięcie 1.75V, możliwości oc w porównaniu do tych na nowszych jądrach raczej marne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Jaja sobie robisz? XP 1800+ na jądrze Palomino (0.18 u), napięcie 1.75V, możliwości oc w porównaniu do tych na nowszych jądrach raczej marne. racja, weź nawed tego nie dotykaj i wykasuj słowo cudo w temacie bo cudem tego nazwać nie można raczej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 jak chcesz to kupic to odpusc sobie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 evilhomer prosze wyjdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 źle odebraliście słowo cudo ja od razu się połapałem że gość kpi albo po prostu jest lama i niezna się :)ale jestem wredny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evilhomer Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 bosze, urazilem serca OCrów, sorry :P juz mnie nie ma, dzieki za odpowiedz evilhomer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 nie podkrecisz zbyt tego procka bo jest w 0,18 microna a do tego grzeje sie)sam mialem kiedys 1800+ palomino i z 70watt wydzielał). Jedynym rozwiazaniem to kupic antka na jadrze T-bred B. A NASTEPNYM RAZEM POSZUKAJ TROCHE W ARCHIWUM BO JEST TAM WSZYSTKO NAPISANE O O/C PALOMINO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 bosze, urazilem serca OCrów, sorry :P juz mnie nie ma, dzieki za odpowiedz evilhomer a chcesz kopa?:) ocr niejestem :)i niebędę :) jestem overlocer:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ale walnales zdjecie :) 3 miunty sie ladowalo :) Jako PALOMINO [kwadrat a nie prostakat na jadrze] nic z tym nie zrobisz, mialem taki 1800+ i DOSZEDLEM do 1900+ :) Raczej t sprzedaj [jakies 50zl] i kup albo thortona albo applebreda i krec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 evilhomer prosze wyjdz oj to chyba niejest najlepsza odpowiedź szczegulnie jak na moderatora :roll: POlecam przeczytać to : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50545 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 bosze, urazilem serca OCrów, sorry :P juz mnie nie ma, dzieki za odpowiedz evilhomer a chcesz kopa?:) ocr niejestem :)i niebędę :) jestem overlocer:) overlocer ? 8O :lol: a kto to ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Overlocker to człowiek który zajmuje się blokowaniem wszystkiego co sie tylko da. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 overlooser :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 juz wiem overlocer = overlooser tylko inaczej pisany (bravo grinch ;)) zas overlocker = przerosniety klucznik :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ale walnales zdjecie :) 3 miunty sie ladowalo :) Jako PALOMINO [kwadrat a nie prostakat na jadrze] nic z tym nie zrobisz, mialem taki 1800+ i DOSZEDLEM do 1900+ :) Raczej t sprzedaj [jakies 50zl] i kup albo thortona albo applebreda i krec :) nie przesadzaj, napewno dostanie z 100zl lub wiecej jak za durnia 750 ludzie daja po 80zl na allegro... A tak sie sklada ze ja tez mialem 1800+ AGOIA i na default vcore lecial na 2000+....i to na badziewnym shuttle-u ak32a i sdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 juz wiem overlocer = overlooser tylko inaczej pisany (bravo grinch ;)) zas overlocker = przerosniety klucznik :lol: co się śmiejesz zrobiłem błąd gramatyczny mnialo być overcloker:( tylko śmiać się umiesz:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 echhh troche humoru nigdy nie zaszkodzi ;) smieje sie (nie tylko ja) z literowki a nie z ciebie ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 evilhomer prosze wyjdz oj to chyba nie jest najlepsza odpowiedź szczegulnie jak na moderatora :roll: W pełni popieram :!: :!: A co do tego palomino to wyzej juz dostales chyba konkretne odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 evilhomer prosze wyjdz oj to chyba nie jest najlepsza odpowiedź szczegulnie jak na moderatora :roll: W pełni popieram :!: :!: A co do tego palomino to wyzej juz dostales chyba konkretne odpowiedzi dziwne zachowanie nie?Moze nie zasluguje po prostu na takie range jak moderator :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...