Heater Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 No wiec mam taki problem pare dni temu kupilem celeron 2400 i epox 4pea91 i od tego czasu komp sie przymula moj sprzet: celeron 2400 epox 4pea91 ram 512 (400) gf 4 TI 4200 zasilacz 300 watt zainstalowany XP na 2003 tez tak mialem nie wiem co jest przyczyna tego mulenia sie kompa. nie mam zadnych resetow ani niebieskich ekranow. jak nic nie robie to mam 10% urzycia procesora. jak wlacze winampa i np. sciaagam cos flashgetem na 10 polaczen na plik to komputer sie troche muli muzyka leci w zwolnionym tepie. nawet net sie muli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkoti Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 zapodaj jakis test i sprawdz pamieci moze trafiles na jakies tandetne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heater Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 sprawdzalem memtest i nie bylo zadnego bledu. ale jak cos robilem to pare razy mialem komunikat "Instrukcja spox "blabla" odwołuje sie do pamieci pod adresem "blabla". Pamiec nie moze byc "written" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 sprawdz jak bedzie chodzilo z innymi pamieciami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heater Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 sprawdzilem z inna 512 i to samo jest:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 mozliwe ze cos z dyskiem ewentualnie ten epox dal [gluteus maximus] :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...