Quadral Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 witam mozecie pomoc samo rozlacza mnie i zmienia mi ip kodcowke na 3 a powinna byc 161 plzika pomozcie z sieci mi mowia ze nei wiedza co jest i nie obchodzi ich moj problem bo ja mam taki jedyny w sieci mam p4 2,53 gig 512 mb ramu dysk 100 giga Karte D Linka DWL 520+ i do niego takie cosik do PPPoE raspppoe_098b i walsnie mi rozlacza na ipxxx.xxx.xxx.3 a powinne byc xxx.xxx.xxx.161 i to rozlacza mnie w trakcie uzytkowania z niego plizka pomozice piszczie na mordzik@tenbit.pl i na GG 4637930 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Tak. Rządzisz! Prawie 500 liter i żadnego znaku interpunkcyjnego. Powinni ci dać nobla w dziedzinie inteligencja gdyby tylko w takiej rozdawali. Napisz jeszcze raz co chcesz nam przekazać to wtedy może porozmawiamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Powinni ci dać nobla w dziedzinie inteligencja gdyby tylko w takiej rozdawali.Widze że jesteś w szczycie formy :wink: :lol: Znaki interpunkcyjne jeszcze tak bardzo nie denerwójące jak brak ogonków :wink: p4 2,53 gig 512 mb ramu dysk 100 giga Karte D Linka DWL 520+8O Taką masz maszyne jako server , boże co ty tam przeliczasz trajektoria lotów rakiet dla pentagonu??? Jeżeli to jest twój komp , który jest podpięty do sieci lokalnej , to po co ci raspppoe ??? 8O , przecież on tworzy połączenie Dial up dla xDSL , a z tym IP to już zupełnie nie wiem o co ci chodzi :? Może opisz swój problem bardziej szczegółowo , bo jakoś moja wyobraźnia nie jest w stanie tego ogarnąć Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...