Skocz do zawartości
Quadral

Problemy z PPPoE

Rekomendowane odpowiedzi

witam mozecie pomoc samo rozlacza mnie i zmienia mi ip kodcowke na 3 a powinna byc 161 plzika pomozcie z sieci mi mowia ze nei wiedza co jest i nie obchodzi ich moj problem bo ja mam taki jedyny w sieci mam p4 2,53 gig 512 mb ramu dysk 100 giga Karte D Linka DWL 520+ i do niego takie cosik do PPPoE raspppoe_098b i walsnie mi rozlacza na ipxxx.xxx.xxx.3 a powinne byc xxx.xxx.xxx.161 i to rozlacza mnie w trakcie uzytkowania z niego plizka pomozice piszczie na mordzik@tenbit.pl

i na GG 4637930

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinni ci dać nobla w dziedzinie inteligencja gdyby tylko w takiej rozdawali.

Widze że jesteś w szczycie formy :wink: :lol: Znaki interpunkcyjne jeszcze tak bardzo nie denerwójące jak brak ogonków :wink:

p4 2,53 gig 512 mb ramu dysk 100 giga Karte D Linka DWL 520+

8O Taką masz maszyne jako server , boże co ty tam przeliczasz trajektoria lotów rakiet dla pentagonu???

Jeżeli to jest twój komp , który jest podpięty do sieci lokalnej , to po co ci raspppoe ??? 8O , przecież on tworzy połączenie Dial up dla xDSL , a z tym IP to już zupełnie nie wiem o co ci chodzi :? Może opisz swój problem bardziej szczegółowo , bo jakoś moja wyobraźnia nie jest w stanie tego ogarnąć

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi