Pioterek Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Nie wiem czy dobrze myślę, ale wydaje mi się że jeśli na procku Athlon XP (lub innym AMD) jest nalepiona naklejka (np. gwarancja) to jak dam copper shima to wentylator nie będzie dokładnie przylegał do jądra procka (o grubość naklejki). Wtedy oczywiście procek bardziej się grzeje :cry: Napiszcie co o tym sądzicie :?: :?: :?: Może ja się mylę 8) Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 gwarancja.. heh... jak mi po tygodniu sie nie zjaral to wziolem "kontakt uniwersalny" i teraz nie mam na nim ani jednej nakleiki.. te gabeczki tez zeszly :P ale dobrze kombinujesz.. to moze przeszkadzac.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zaleca sie zerwanie naklejek z proca bo faktycznie moze to przeszkadzac w dokladnym przyleganiu coolera do proca. Ja wczesniej nim zalozylem WC mialem naklejke i bylo dobrze :lol: nic sie nie grzalo mocniej niz powinno :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 gwarancja.. heh... wziolem "kontakt uniwersalny" i teraz nie mam na nim ani jednej nakleiki.. te gabeczki tez zeszly :P Co to ten kontakt uniwersalny - jakiś rozpuszczalnik :?: A możesz zapuścić jakiegoś linka jak założyć tego copper shima, nie mam pewności czy dobrze go obstaluję. Thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...