Hawk Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 http://www.hardocp.com/image.html?image=MT...HNfMV8yX2wuanBn http://www.hardocp.com/image.html?image=MT...HNfMV8xX2wuanBn Co wy na to ? :lol: :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 A ja na to jak na lato 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 ale gość jesteś. te linki są w którymś temacie. sam je tam umieściłem. temat coś o ati 9700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 A zwróciłeś uwagę jakiego procka do testu użyli? Pentium 6!Szkoda że nie pentium 8! Więc nie daj z siebie takiego wała robić! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 pic na wodę foto-montaż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 A zwróciłeś uwagę jakiego procka do testu użyli? Pentium 6!Szkoda że nie pentium 8! Więc nie daj z siebie takiego wała robić! no właśnie o to chodziło bo jakiś gość pisał jakieś dyrdymały o tym ati że takie super i wogle więc dla jaj zapodałem te linki. za kogo ty mnie masz tomasir :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Najlepsze jest to że jakiś czas temu znalazłem gdzieś w necie aukcje (powered by NVIDIA) i ta karta była tam na sprzedaż. Ceny nie pamiętam :lol: :lol:. Ciekawe czy to by się do obudowy zmieściło czy trzeba by moda zrobić i dwie obudowy pospawać :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 ktos umie bawic sie programami do obrobki grafiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 ktos umie bawic sie programami do obrobki grafiki a co :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Ale fajne bajki pod tym linkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 e no wiecie to jakis stary sprzecior ja mam pentium X 6ghz, radeona 15000 i jest nawet oki tylko mi troche saper przycina :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 e no wiecie to jakis stary sprzecior ja mam pentium X 6ghz, radeona 15000 i jest nawet oki tylko mi troche saper przycina :roll: Dziwisz sie ???? :lol: Masz przeciez tylko 17,4 GB RAMu kolego, i Ty chcesz zeby saper plynnie Ci chodzil ????? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 e no wiecie to jakis stary sprzecior ja mam pentium X 6ghz, radeona 15000 i jest nawet oki tylko mi troche saper przycina :roll: Dziwisz sie ???? :lol: Masz przeciez tylko 17,4 GB RAMu kolego, i Ty chcesz zeby saper plynnie Ci chodzil ????? 8O kup jeszcze cd 1500x bo to Twoje 1450x to trochu wolno kopiuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 A zwróciłeś uwagę jakiego procka do testu użyli? Pentium 6!Szkoda że nie pentium 8! Więc nie daj z siebie takiego wała robić! no właśnie o to chodziło bo jakiś gość pisał jakieś dyrdymały o tym ati że takie super i wogle więc dla jaj zapodałem te linki. za kogo ty mnie masz tomasir :? Sorki :( Ostatnio takie bzdety ludzie piszą na forum że już nie wiem czego się spodziewać... Jak pisze by nikt nie odpowiadał kolesiowi na temat który był wałkowany wiele razy póki nie zada jakiegoś innego pytania którego nie było to on i tak dostaje ponad 10 odpowiedzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 A zwróciłeś uwagę jakiego procka do testu użyli? Pentium 6!Szkoda że nie pentium 8! Więc nie daj z siebie takiego wała robić! no właśnie o to chodziło bo jakiś gość pisał jakieś dyrdymały o tym ati że takie super i wogle więc dla jaj zapodałem te linki. za kogo ty mnie masz tomasir :? Sorki :( Ostatnio takie bzdety ludzie piszą na forum że już nie wiem czego się spodziewać... Jak pisze by nikt nie odpowiadał kolesiowi na temat który był wałkowany wiele razy póki nie zada jakiegoś innego pytania którego nie było to on i tak dostaje ponad 10 odpowiedzi :( tomasir, spox to tylko Osla Laczka, tutaj mozna sie czasem wyzyc i dac upust roznie pojmowanemu humorkowi :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...