r4cik Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Mam Abitka KD7A nie moge sie doszukać IrdA nie wie ktoś gidze sie znjduje?? wiem ze na 100% gdzieś jest... Chodzi mi o dokładne umieszczenie np wyzej usb nizej com , i jk to mniej więcej wygląda?? No i co pisze koło wejsci Irda?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 a wiesz gdzie jest instrukcja do plyty :?: :evil: RTFM :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4cik Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 mam ja w rekach matrixie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 no to teraz slicznie ja przeczytaj i o ile ta plyta ma irde to napewno w instrukcji bedzie to wyszczegolnione :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4cik Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Mozliwe ze ma a nawet napweno ma tylko on nie jest chyba pod nazwą IrDA tylko inną JAKĄ?? jak ma któs tegfo abita walićna GG:2330383 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Na płytach głównych są styki do podłączenia podczerwieni tam, gdzie się podpina włącznik, reset, głośniczek i diody. To tego miejsca idą cienkie kolorowe kabelki. Popatrz w książeczce od płyty i znajdź instrukcje do podpinania tych rzeczy. Tam będzie narysowany układ tych styków i oznaczone. Styki do podpięcia podczerwieni powinny być oznaczone Ir. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Vip, wyluzuj troche, bo właśnie czytam sobie sobie instruckcję od tego abita i albo jestem ślepy, albo ta płyta nie ma irdy 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Vip, wyluzuj troche, bo właśnie czytam sobie sobie instruckcję od tego abita i albo jestem ślepy, albo ta płyta nie ma irdy 8O dlatego napisalem ze o ila plyta ma irde to w instrukcji bedzie ,a miec musi...oznaczenia zawsze sa albo irda albo ir UPDATE : wlasne zlukalem manuala i kurde wszystkie znaki na niebie wskazuja ze jednak niema :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4cik Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 booooszeeee nie ma a nie ma jakiejś przejsciówki z usb czy innego dziwa na wejscie IrDA Jest mi tragicznie potrzebne Do siebie: bosze ja chyba płyte zmienie :( Szukałem wejscia koło tych wtyków na reset itd ale ona sąnie podpisane a jest ich z 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Jasne że jest coś takiego - np: http://allegro.pl/show_item.php?item=20165907. Jak pochodzisz, to kupisz taniej niż tu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 booooszeeee nie ma a nie ma jakiejś przejsciówki z usb czy innego dziwa na wejscie IrDA Jest mi tragicznie potrzebne Do siebie: bosze ja chyba płyte zmienie :( Szukałem wejscia koło tych wtyków na reset itd ale ona sąnie podpisane a jest ich z 10 w manualu ktory pewnie jeszcze tulisz jest rozpiska tych laczy "na reset" :wink: ,ale irdy tam nima zamiast zmieniac plyte mozesz sobie kupic irde pod usb http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20475857 albo poszukaj wersji pod COM'a ,bedzie sporo taniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...