MeHow Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Wlasnie :] czy ma ktos jakis dobry pomysl, na stworzenie zabawki, ktora bedzie dzialac na podstawowych zasadach fizycznych? Pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Pilka kauczukowka :D Puszczasz - dziala prawo gerawitacji Pilka odbija sie co jest zgodne z prawem dynamiki :D PZDR4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 nie chodzi mi o zarty, mowie powaznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ciezko bedzie ci cokolwiek doradzic, bo kazda zabawka dziala zgodnie z prawami fizyki, wiec musisz sprecyzowac o jakie prawa ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 moze autko napedzane na gumke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 jojo wlasnej produkcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 mozna zrobic takie cos pudelko z dziura i napis wsadz twaz i nacisnij przycisk wyskakuje naladowana piachem rekawica bokserska lubudu w morde i mamy kazdej akcji towazyszy reakcja plus rozne duperele zwiazane ze sprezystoscia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Dla wytrwalych proponuje cewke tesli :D Albo lava-lamp... Ladnie wyglada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Albo standardowy baczek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 - Drabina Jacoba - Kołyska Newtona To są 2 zabawki które sam robiłem, naprawde wygląda znakomicie :] Jeśli chcez wiecej to zapraszam tu: http://www.fuw.edu.pl/festiwal/asymon/zaba...ala2.html#wanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Grinch, zaraz sie zabieram za ogladanie :] ar2r ja wlasnie nie wiem, musze cos wymyslic, ale nie mam pojecia co :], dlatego licze na jakies pomysly :] :] :] UPDATE :] Grinch, chyba zrobie ta fontanne Herona, tylko że z butelką 0,5 :] i moze wódeczką w środku, co by jak się rozleje też zabawa była :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zrob drabine Jacoba, zapupisty efekt :twisted: 8) http://vault16.webpark.pl/drabina.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...