Czarek3 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 witam ile moge wziąc za PII 333 uzywany 3 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 jeśli kupuje kolekcjoner-do 10.000zł jesli kolego-10zł (za 99 ma new Durona 850)(a za 145-Cela 900-1000 nie pamiętam już bo wywaliłem cennik) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 moze 20 zl moze kipke wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek3 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 widze ze sie znacie po pierwsze gosc ma stara płyte i jezeli che kupic P2 333 to chyba mu nie podejdzie duron po drugie ten procek ma 512 L2 cache po podkręceniu na 375 bije celerona 400 wiec dlaczego sobie jaja robicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 No ja bym dał za niego czteropaczek Lecha. Ten procesor ma dziś wartość jedynie muzealną niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 No ja bym dał za niego czteropaczek Lecha. Ten procesor ma dziś wartość jedynie muzealną niestety.Ja bym nie dawał! Wolę piwko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 No ja bym dał za niego czteropaczek Lecha. Ten procesor ma dziś wartość jedynie muzealną niestety. ale jakbyś znalazł napalonego kolekcjonera to by z 500-600 zł zakosił bo tera znaleźć kompa z PII to cód Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek3 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 pojebac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Jak typ jest wredny to i z 50zł możesz skasować no i za "instalację" 500zł za godzinę :lol: . U mnie pod domem jest taki komis w którym za płyte na chipsecie VX (pentium 75-200Mhz, 7 letnia) koleś zażyczył sobie 100zł i od tego czasu uwierzę we wszystko 8) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...