sliver Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Moj problem z ta plytka polega na tym, ze czasami zatrzymuje sie podczas post'u biosu - wyswietli sie np. info o cpu i reszta ekranu jest czarna, windows sie nie laduje, pomaga restart. Mam ta plytke od miesiaca i zdarzylo mi sie to dopiero 3-4 razy. Cyzy wine za to ponosi bios czy moze trafil mi sie trefny egzemplarz z uwalona elektronika?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Dzisja kupilem ta plytke... i co ? Podaczas instalacji windy stanal komp i juz nie wstal. mysle ze to zasilacz ale 350 nie powinna swirowac, choc podobno do tej plytki to 350 to jest minimum do sprawnego dzialania, wiec moze jak masz zaislacz no name tak jak ja (sorki jesli nie doczytalem moze masz yes name :P) to poprostu zasilacz nie daje odpowiedeniej mocy i dlatego swiruje .. pzdr ps chyba odkupie tergo asusa a7v8x-x :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Ja również mam tą płytę od dzisiaj. Ale ja jestem zadowolony, narazie myśle że udany zakup...Żadnych problemów z instalacją systemu itd. nie miałem. A możliwości OC mnie powaliły (wcześniej miałem asrocka k7s8x).A zasilke mam HK 400W, a w instrukcji pisze że minimum, 250W zalecane 300... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 mnie tez stal w postach ale na 8rdaei :( sam nie wiem czemu i od czego to zalezalo , mialem wtedy codeszita 300W :) myslslem ze to bios , wiec wgralem nowego biosa ale problem sie pojawial nadal ale bardzo rzadko :( teraz mam fortona 350GTF i jak na razie zero "STOPOW" w poscie :) oby na zawsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Zasilacz min. 350W DOBREJ FIRMY jeśli chcecie kręcić jak w podpisach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...