cobex Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Jak w temacie, czy montował to coś ktoś kiedyś na tego Leadteka ? Konkretnie chodzi mi o tego : http://www.leadtek.com.tw/3d_graphic/winfa...350_tdh_1.shtml Nie wiem czy otwory będą pasować, rozbierałem tą puszczkę kiedyś ale nie pamiętam jak było z otworami, był to FX5800Ultra. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Po co rozbierać puszkę kup inną firmę niż winfasta a tak a propo to winfast ma dobre chłodzenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 No chłodzenie jest dobre, ale jak się włączy jakąś aplikację 3D to wentylki trochę dają znać o sobie. Zalman z wentylem będzie zapewne pracował ciszej. A jakoś innej marki nie chcę dla siebie. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 gainward Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...