Bahor Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Mam 2 PC. Do netu mam dostep na podstawie MAC adresu karty sieciowej Pytanie brzmi: Gdzie moge zmienic MAC adres karty sieciowej (tej co jest na MoBo) pod Win XP, bo przyznam, ze ciagle przekladanie sieciowki jest meczace. W WIN 98 nie mam z tym problemu, ale w XP to kicha niesamowita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herne Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Witam Może to trochę pomoże:http://www.klcconsulting.net/Change_MAC_w2k.htm. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Ten opis jest chyba bardziej pod 2000 bo w XP mi kilku opcji tam opisanych zabraklo, albo ich znalezc nie moglem :( eeeh walcze dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 wchodzisz w menadzera urządzeń -> właściwości karty sieciowej -> zaawansowane -> network address -> wpisujesz właściwy numer karty jakią masz mieć i już Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Athlonides Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 wchodzisz w menadzera urządzeń -> właściwości karty sieciowej -> zaawansowane -> network address -> wpisujesz właściwy numer karty jakią masz mieć i już Zastanawiam się w jakim ty to systemie masz :D . Ja o takim sposobie podmieniania MAC-a w życiu nie słyszałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 wchodzisz w menadzera urządzeń -> właściwości karty sieciowej -> zaawansowane -> network address -> wpisujesz właściwy numer karty jakią masz mieć i już Zastanawiam się w jakim ty to systemie masz :D . Ja o takim sposobie podmieniania MAC-a w życiu nie słyszałem. W win XP Pro ja właśnie w ten sposób mam zmienione ponieważ korzystam z lana na mobo a poprzednio miałem osobną sieciówkę i numer z tej osobnej jest zgłoszony do mojego dawcy netu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...