gulises Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Pochwale sie wam moim własnorecznie robionymi radiatorkami na memy. Niemialem akurat kleju wiec zrobilem sobie taka prowizoryczna zapinke z zaslepki do obudowy :D , ale trzyma dobrze i hehe wyglada jak heatpipe :wink: pamiec poszla z 690 na 715 ... wiecej pomimo jakiegokolwiek chłodzenia niechca isc , widocznie brakuje im napiecia. Czy moze mi ktos powiedziec ile srednio po modzie ida pamieci w góre ? bo niewiem czy robic czy nie . zreszta i tak niewiem jak to zrobic. oto wynik po kreceniu 393/715 = http://service.futuremark.com/compare?2k1=7487393 szkoda ze mnie epox ogranicza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 :D Fajne mocowanie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Dobrze przemyślane mocowanie tylko czy na pewno jest sztywne i mocne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 ja tez myslalem zeby srobic takie mocowanko, tylko ze "na drucik :) W sumie to nie jest glupi pom,ysl i na klej nie trzeba kasy wydawac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 to moze na agrawke :D a tak na powaznie to mnie zainspirowales. chyba tez wykombinuje cos podobnego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 twoj sblive chyba sie pokryl czyms kurzowatopodobnym ;) hehe spoczko radiatorki tylko ciut grube Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Jak zrobiłeś te radiatorki? Jakich "urządzeń" użyłeś ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 jest to radiator po pentiumie chyba. przeciołem na pół , i dalej to tylko zabawa z pilnikiem jak sie chce, kłopot był taki iz pomiedzy pamiątkami na radku sa wystajace elementy i trzeba była spiłowac to pilnikiem gdyz nie chcialem ich ciac jeszcze na pół. ta "zapinka" to czysta rowizorka ale spełnia zadanie , wystarczy odpowiednio uformowac i wystarczy na przytrzymanie radiatorków. radek -> grube ale jakbym je na czarno pomalował to by sie wydawało ze firmowe :-) , a pozatym na zdjeciach niemam jeszcze wentylatorka niczym Zalman OP1 - chłodzi je od boku , bez wentyla radiatorki sa ciepłe , z wentylem nawet na 715 sa chłodne , a wentylek na 5V wiec nie slychac go :D. tylko co z tego skoro nawet chlodzone V7+ nie chca sie wiecej krecic , trzeba moda tylko jak :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...