Darth Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Wow nauczyłem wreszcie się to nazwe pisać :] 3 Dni temu kupiłem sobie: [*]Abita NF7 [*]Athlona Thoroughbred-B 2000+ [*]Pamiątki KING-MAX 433 To tyle...reszta została kupiłem to bo mój poprzedni D800 najwidoczniej spalił się....Blok wodny tfuu....Ce...Pee.Ce.. Ekhem... Nie dolegal do proca musial się poluźnić...I Procek dostał temperaturki niestety śmiertelnej.... Ale nie w tym rzecz... A więc tak się zastanawiam nad podkręceniem tego Athlonka...nie musze dużo byłbym uradowany gdyby poszedł na te 2Ghz...próbowałem póścić go na 140mhz magistrali i ruszył...ale jak spróbowałem na 150mhz to nic....Czy musze podnieść napięcie?? Czy co?? Bo napiecia nie ruszałem i jescze jedno po co podnościć napięcie na mostku?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 podnosc napiecie i jedz dalej z fsb(chociaz jak to T-bred to moze jest jakis sprzed 39tyg... i ma odblokowany mnoznik.. :D) A napiecie na mostku sie podnosci po to zeby poprawic stabilnosc np. jezeli ktos ostro kreci na fsb 250 itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 thx...a mnożnik sprawdzałem..zablokowany...Ale czy to jest pewne ze nic mi się nie spsuje...bo kasy już na nastepną zmine nie mam.. PCI i AGP to wiem zablokowane..ale tu napięcie itp...musze patrzyc na temperturke bo mam Narazie słaby radiator...Mam GlacialTech Igloo 2450... A tak chiałem chociaż to 160 dać zeby były te 2Ghz...:] Nrazie czekam na troche kasy bo mam słabą karte graficzna:] Po jej podkręceniu nawet mam w 3Dmarku 2001 SE 3182punkty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Widocznie masz [ciach!]ianą serie proca. Są rzeczy których nie powinno sie kupować w sklepie, a przynajmniej nie bez poznania szczegółów. Proce najlepiej na allegro kupować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Widocznie masz <font color="#FF0000">[ciach!]</font> serie proca. Są rzeczy których nie powinno sie kupować w sklepie, a przynajmniej nie bez poznania szczegółów. Proce najlepiej na allegro kupować. chyba ze ma sie znajomosci w sklepie i bedzie mozliwosc wybrania sobie rodzynka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 A po czym poznać bez włańczania że procek będzie się na 100% kręcił?? Z którego tygodnia?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Po tak zwanej SERII - bylo juz OD *** Bna forum - ja nie pamietam wsystkiego ale w wyszukiwarce jest masa wynikow po wpisaniu "Seria" :) Naprawde bylo sporo, poza tym w necie jest masa informacji - wazny jest tydzien, seria, stepping i inne oznaczenia kodowe. P[[ozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Mi Aida pisze że mam Thoroughbred-A 8). Kupowałem proca na lato 2003. Ale nie mam okazji sprawdzić czy ma odblokowany mnożnik bo nie mam ustawiania mnożnika w BIOS'ie :? Zbyt stara i tania płyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...