birdman Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 po tygodniu walki i odrobieniu prawie 300 jednostek team birdman i spoka bez odpowiedzialnosci awansowal na 12 miejsce!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: pozdrowniena dla Abdel_k9 & Kronos korek - strzez sie: teraz ty jestes na celowniku :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 spoczko :) za kilka dni lykam cie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 e tam ja was łykne jutro :D :D :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 No Birdman niezle he he he! Ale my tez sie nie poddajemy!!! POZDRA! Czlonek BYDGOSZCZ TEAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 hehe birdman :) tyle osob co liczy u CIebie to wiesz :) my tera liczymy w 3,5 osoby :P bo wszyscy maja zaliczenie z CInemy 4d i zamiast liczyc seti renderuja klatki :P poczekaj po sesji :) nas tak latwo nie dogonisz :P my jeszcze krecika weźmiemy i przy dobrym wietrze Yoshiego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 hehe birdman :) tyle osob co liczy u CIebie to wiesz :) my tera liczymy w 3,5 osoby :P bo wszyscy maja zaliczenie z CInemy 4d i zamiast liczyc seti renderuja klatki :P poczekaj po sesji :) nas tak latwo nie dogonisz :P my jeszcze krecika weźmiemy i przy dobrym wietrze Yoshiego :) ty lepiej zobacz u mnie na stronie jak ci ludzie licza... jakby kazdy mial conajmniej taki sprzet jak ja i tak liczyl to bylo by niezle... ale jest troszke inaczej; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 jakby babcia miala wasy to by byla dziadkiem .. :P ja licze 10WU/dzien, fido tez mamy jeszcze 2 kolesi tera ylko ale oni slabo licza a reszta albo liczy klatki w Cinema 4D albo wywiozla kompy do domu "zeby sie skupic na sesji :D" .. wiec na razie idziemy spokojnie do przodu .. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...