b165 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ych :| Sklep ma takie pozycje w ofercie: CHIEFTEC Zasilacz do obudowy Chieftec 360W Dual Fan 24 183,00 CHIEFTEC Zasilacz do obudowy Chieftec 360W OEM 24 139,00 I oczywiscie zero opisu czym to sie od siebie rozni. Szukalem na necie, ale nie udalo mi sie dokopac do informacji na ten temat. Czy moze orientujecie sie czym to sie od siebie rozni? Ceny oczywiscie netto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 gdzie jest ten chieftec za 140pln?? roznia sie pewnie rodzajem PCF (aktywne W DF) i iloscia wentyli. a tak poza tym wydaje mi sie, ze sa to ceny netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b165 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Nie doczytales do konca 8) Uhm. Dzieki za info. A jaka jest zaleta aktywnego PFC? No i czy sa mi potrzebne dwa wentyle jesli mam WC na procku i grafie i cale cieplo wyciaga na zewnatrz? :roll: Nie chcialbym przesadzic z oszczedzaniem, ale w gre wchodzi albo 420W jesli jednak DF 360W mialbym kupic, albo spora oszczednosc jesli 360W OEM mi wystarczy :roll: Dodam, ze sprzet przesadnie nie jest rozbudowany - docelowo ma byc dobry procek, a tak to przecietna grafa, jeden twardy, jedna nagrywarka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 o roznicach miedzy chieftecami jest duzo info na forum tak samo jak o innych mocnych zasialaczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...