malarz84 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 witam wszystkich, strasznie potrzebuje PACALA ktory dobrze chodzi pod Win XP..... jesli ktos wie gdzie mozna coss takiego dopasc, lub ma taki programik prosze o kontakt ..... malarz84gt@wp.pl Z góry dzieki bardzooooo ... !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 ja mam 7 i mi działa pod XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 ok , dopadlem pascala 7 ..... jak wlanczas na pelen ekran do dziala ci normalnie?? jak wlanczam (alt+enter) to niemoge nic kompletnie pisac, jedynym klawiszem dzialajacym jest windows ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 uruchamiaj tak: start->uruchom->cmd -> przejdz sobie w konsoli do katalogu tp i odpal go z lini polecen odpalany przez ikonke lubi wariowac. o patchu dla prockow >200mhz to tez chyba nie musze wspominac ?? jesli go jeszcze nie masz, to poszukaj i zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ok poradzilem sobie, wszystko gra ... jest ok .... !!! dzieki !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...