Therion Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 mam konto z dostępem przez ssh czy admin może przeglądać moje foldery na nim i czy moge to jakoś zablokować lub chociaż sprawdzić gdzie i co przeglądał, tylko prosze prosty językiem bo jestem początkującym uzytkownikiem linuxa :D z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Admin == bog moze wszystko :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Mozesz ewentualnie szyfrowac swoje cenne tajne dane. Po to jest root, zeby mial calkowita kontrole nad systemem :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...