rsa Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 dla was pewnie banał, ale ja nie wiem jak to zrobic. przeinstalowalm windowsa i zamazal mi sie mbr teraz nie wiem jak uruchomic linuksa. mozecie mi napisac jak odzyskac mbr. pomozcie prosze !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Na linuxie to ja sie nie znam, ale to chyba trzeba bylo uruchomic system z flopa/CD i wpisac w konsoli # lilo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot-dog Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Musisz odpalic komputer z jakiejs bootowalnej plyty lub dyskietki, zamontowac partycje linuxową (ta na której masz katalog etc) i odpalic lilo -C /mnt/hda1/etc/lilo.conf a sciezka do pliku w zalezonosci od tego jak masz dyski zamontowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...