(D)jur(on) Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 wlasnie sciagnalem pliki np. valhalla-i386-disc1.iso Jest to redHat 7.3. czy wystarzy te pliki zgrac na CD i odpali botujac z CD? czy trzeba cos rzy nich mieszac? pliki sa trzy kazy po ok.650MB. sa jeszcze valhalla-i386-disc2.iso i valhalla-i386-disc3.iso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Takdzieki ale chcialbym o potwierdzenie wiekszej ilosci osob tak dla pewnosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 jezeli Twoj sprzet obsluguje botujace plytki to na pewno - jezeli nie to mozesz zrobic dyskietke startowa (na 1 plytce katalog dosutils i program rawrite.exe pod DOS lub rawwritewin.exe pod Wingroza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 nie obraz sie, to ze to sa obrazy to wiesz?, tzn. nie doslownie zgrac, tylko wysmazyc z tego wkladasz pierwsza i startujesz z niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Wypalasz i odpalasz z plyty system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 dzieki wszystkim. ze to obrazy to wiem. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 dzieki wszystkim. ze to obrazy to wiem. dzieki Skad to sciagnales? I co instalka linuxa zajmuje 3 plyty??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Skad to sciagnales? I co instalka linuxa zajmuje 3 plyty???mozna np z tego miejsca ftp://ftp.task.gda.pl/mirror/ftp.redhat.c...hat-7.3-en/iso/ a jak chcesz konkurenta IMO bardziej udanego to looknij tu ftp://ftp.task.gda.pl/pub/linux/Mandrake/iso/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 wiecie co jestem wqur.... przegrałem wlasnie sobie te pliki na plyty odpalam bootujac z CD i nic wlacza sie windows. pliki pochodza z wiarygodnego zrodla i na 100% dobrze je nagrałem. co jest nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 dodam ze sprawdzalem na kilku kompach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 wiecie co jestem wqur.... przegrałem wlasnie sobie te pliki na plyty odpalam bootujac z CD i nic wlacza sie windows. pliki pochodza z wiarygodnego zrodla i na 100% dobrze je nagrałem. co jest nie tak?czyli nie botujesz z CDka (skoro uruchamia sie Wingroza na HDD) - zeby botowac z CDka ustaw w BIOSie Boot Sequence na CDROM - jezeli to nic nie da to moze bedziesz musial pobawic sie w przelaczanie CDROMu miedzy Primary/Secondary (na niektorych plytach glownych jest tak ze daje sie botowac jak CDek na Primary a jak na Secondary to [gluteus maximus]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 wiecie co jestem wqur.... przegrałem wlasnie sobie te pliki na plyty odpalam bootujac z CD i nic wlacza sie windows. pliki pochodza z wiarygodnego zrodla i na 100% dobrze je nagrałem. co jest nie tak?czyli nie botujesz z CDka (skoro uruchamia sie Wingroza na HDD) - zeby botowac z CDka ustaw w BIOSie Boot Sequence na CDROM - jezeli to nic nie da to moze bedziesz musial pobawic sie w przelaczanie CDROMu miedzy Primary/Secondary (na niektorych plytach glownych jest tak ze daje sie botowac jak CDek na Primary a jak na Secondary to [gluteus maximus])to nie to juz wiem gdzie popelnilem blad. tych plkow nie nagrywa sie jak zwylke pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 to nie to juz wiem gdzie popelnilem blad. tych plkow nie nagrywa sie jak zwylke pliki.:) pisalem zeby nie zgrywac, tylko z tego smazyc :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 to nie to juz wiem gdzie popelnilem blad. tych plkow nie nagrywa sie jak zwylke pliki.:) pisalem zeby nie zgrywac, tylko z tego smazyc :-) a mozesz podac polska (po polsku) r3ecepte na nagranie tego bo juz mi sie pomysly skonczyly :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 a mozesz podac polska (po polsku) r3ecepte na nagranie tego bo juz mi sie pomysly skonczyly :roll: nie mow ze nie wiesz jak nagrywac *.ISO !!! jakiego programu uzywasz ??? zreszta przeczytaj plik README od Mandrake ftp://ftp.task.gda.pl/pub/linux/Mandrake/iso/ (to jest wlasnie 1 z wielu powodow dla ktorego uwazam ze ci kolesie bardziej dbaja o swoja dystrybucje niz RedHat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 to nie to juz wiem gdzie popelnilem blad. tych plkow nie nagrywa sie jak zwylke pliki.:) pisalem zeby nie zgrywac, tylko z tego smazyc :-) a mozesz podac polska (po polsku) r3ecepte na nagranie tego bo juz mi sie pomysly skonczyly :roll: He he maść :) No dobra, ściągnij i zainstaluj najnowsze Nero Burning Rom - ten program powoli staje się standardem "przemysłowym" do wypalania płyt: www.ahead.de Tutaj masz inne programy: http://www.cdrsoft.cc/index3.html W Nero : File->Burn Image...i tyle :) W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...