romeorunner Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Mam pytanie chciałem pooglądać tv przez win ampa ale jak wybiore jakiś kanał albo nic sie nie dzieje albo mam sam dzwięk bez obrazu co jest okienko od video nic się nie dzieje a jak film włączyłem a puźniej jakis kanał to okienko od vide zamkneło się wie ktos co z tym zrobic daje tez temat tutaj bo nieweim gdzie go umiescic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ale ja wiem, gdzie to umieścić... :arrow: Oprogramowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 moze nie instalujesz obsługi wideo? zainstaluj a odznacz tylko powiazanie z plikami. aha kucyk, nie dziala ci link w podpisie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Ja przeważnie WinAmp`a używam do słuchania muzy W jaki sposób odpalić internet TV w WinAmp`ie 5 ??? mam WinAmp`a 5.0.1 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 I jak tą INTERNET TV w WinAmp`ie odpalić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...