CeglA Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zainstalowalem dzisiaj winde ME ,detki 30.82 i nagle winda zaczela wykrywac 2 monitory ,a mam tylko jeden (chyba ze o czym sie wiem :D ) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Moze dla tego ze co po niektore GeFy maja dualheda :) a niektore nie, a winda o tym nie wie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zainstalowalem dzisiaj winde ME ,detki 30.82 i nagle winda zaczela wykrywac 2 monitory ,a mam tylko jeden (chyba ze o czym sie wiem :D ) :?:A przypadkiem wyjścia Tv nie masz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomer Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 mam ten sam "problem" windows ME, GF2 Mx, dentki 28.32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Lufa U mnie to samo Me Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 a ja mam 29 i cos tam i jeden monitorek.Winda 98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...