Torwald Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Nikt nie ma innych pomyslow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 no skoro pare sztuk to zaryzykuj. Tak jak mowie mnie sie udalo scaignac radka bez problemu. Teraz bede jeszcze cos bral mam adazieje ze problemu nie bedize. NAtomiast z cala pewnoscia nie jest to dlugoterminowe rozwiazanie bo kiedys wpadka bedzie :>. aha jeszzce jedno. Na mojej paczce z radeonem. Mimo ze byla olbrzymia napisana byla wartosc 110$ a opis wartosci "computer replacement". Wiec albo mialem slepych celnikow :-),farta albo nie wiem co ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Lol teraz mnie rozbawiles. 60-80 procent ;) ? Ach ta wstretna europa taka drozyzna ;) Wszystko tylko nie kurierem ;) ? Czyli poczta ;) Czy wiesz ze jest cos takiego jak urzad celny przy glownym urzedzie pocztowym w duzych miastach i tam sie odbiera ladnie takie paczuszki ;) ? Przechodzilem przez sprowadzanie palmtopa raz i kilku dupereli elektronicznych nei do kupienia w PL i kosztowalo mnie to cholernie duzo nerwow lacznie z zalatwianiem ekspertyzy z zaprzyjaznionej firmy ktora potrwierdzala wartosc urzadzenia bo zakwestionowano mi jakim cudem kupilem za 180 dolarow palmtopa ktory owczas w polsce oficjalnie sprzedawali po 2999 PLN. Śmiej się śmiej, najwyraźniej nie masz większego pojęcia o czym mówisz. To, że raz coś sprowadzałeś i się naciąłeś, to nie znaczy, że masz na ten temat jakąś wiedzę. Są ludzie, którzy sprowadzają na handel konsole, gry, filmy DVD i jeszcze ani razu nie zapłacili cła, a jednorazowo przychodziły paczki nawet na 1000USD. Wiesz, kupować też trzeba umieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Ej ale dlaczego Wy musicie akurat ze Stanów sprowadzać wszystko? W Niemczech przecież też jest przebitka nie mała. Np. Radka 800 zeta taniej mam z tamtąd :) Akcesoria fotograficzne jeszcze taniej chodzą (chyba). Poza tym jak ktoś przy granicy mieszka to może wyskoczyć na kilka godzin (cele turystyczne ;) ) i wrócić z Memory Stickami czy czym tam chcecie ;) Jak coś źle mysle to mnie poprawcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 hmmm a jak wejdziemy do uni to o ile sie nie myle www.amazon.de,fr,uk itd itd stoi otworem :-). ALe tego nie jestem pewien ;]. Widze po prostu ze na terenie uni wysylaja juz caly sprzet nie tylko ksiazki i cd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feedel Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Najlepiej sprowadzac Radeony 9800Pro w przeliczeniu za 815 zł Sam mysle zeby skombinowac stamtad kilka czesci, bo po wakacjach bede skladal kompa, tylko jest problem bo nie mam tam rodziny :( Myslalem nad czesciami ktore by bylo tam najlepiej kupic i IMO to: -grafa -PSU (np.Antec) -RAM -przede wszystkim zestaw Logitecha z MX700 -Audigy 2 ZS Najbardziej jednak zalezalo by mi na glosnikach 5.1 Logitech Z-680 tam sa za 800, w w PL za 2300 :lol: tylko ze waza ~30kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Drodzy koledzy a jakie pamięci opłaca się najlepiej sprowadzić ?? Staruszek wraca w marcu lub w kwietniu i chce przywieźć troche sprzętu przy sobie. Napewno przywiezie 10x Radeon9800PRO i zasilacze Antec 550W :) Tylko zastanawiam się co jeszcze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 feedel - ja z USA mam wlasnie zestaw logitecha MX700 (klawisze + gryzon) a kumpel ktory mi to zalatwil kupil te glosniki ktore wymieniles. Power maja niesamowity, zwlaszcza w zamknietym pokoju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feedel Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 O ja nie moge Torwald ale ty masz doobrze :P Ja tak marze o tych rzeczach, ale niestety :( nie mam tam ani rodziny, ani kumpli :cry: A w Polsce ponad dwa razy drozej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 O ja nie moge Torwald ale ty masz doobrze :P Ja tak marze o tych rzeczach, ale niestety :( nie mam tam ani rodziny, ani kumpli :cry: A w Polsce ponad dwa razy drozej :? Niestety taka jest prawda ;( Przy tańszych rzeczach nie ma tak dużej różnicy ale 100% więcej przy 9800Pro to już przesada :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 najlepiej oplaca sie HDD mozna kupic 160gb za 60USD (tzn w sklepie musisz wylozyc okolo 140usd, ale po okolo 2-3tygodniach firma (powiedzmy maxtor) przysyla ci czek na wczesniej wypisana sume) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Taka forme przesylki planowalem, ale co z tego bedzie to jeszcze nie wiem (kumpel w ten sposob przesylal stuff). Narazie szukam dobrego towaru na handel...a z tego co widze to sie lekki OT zrobil :D chcesz powiedziec, ze narkotyki przesylal poczta?? :o :o :o :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Taka forme przesylki planowalem, ale co z tego bedzie to jeszcze nie wiem (kumpel w ten sposob przesylal stuff). Narazie szukam dobrego towaru na handel...a z tego co widze to sie lekki OT zrobil :D chcesz powiedziec, ze narkotyki przesylal poczta?? :o :o :o :o Bynajmniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 nie, no napisz powaznie, bo az sie zastanawiam, czy na poczcie nikt nie zczail, ze trawsko w paczce szlo. LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anabolex Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Sprzęt spełniający te kryteria: Małe gabaryty , lekki .... Broń krótka . Tylko z przewiezieniem problem będzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...