und3r Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Ludzie proszę o pomoc! [sora że zakładam nowy wątek, ale jestem zdesperowany.] Otóż widziałem gdzieś rysunek smoka, trzymającego w łapach symbol biohazardu. Niestety za nic nie mogę sobie przypomnieć, gdzie go widziałem :( Szukałem go dzisiaj przez ładnych kilka godzin i (_|_) :( Muszę mieć ten wzór do wygrawerowania na plexi, więc jeśli wie ktoś o co mi chodzi, to proszę o pomoc :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Kurde nikt nie kojarzy tego wzoru? To chyba nawet na Tweak'u gdzieś widziałem (M-K już przeszukałem, więc na 90% jest on gdzieś tutaj). Wie ktoś w ogóle o co mi chodzi? Bo jeśli nikt tego smoka nie kojarzy to pewnie nie ma go na Tweak'u, a wtedy to już kompletnie nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 na tweaku nie bylo w galerii? to moze gdzies na www.metku.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Ale Ty wiesz o jaki wzór mi chodzi czy tylko mnie tak pocieszyć próbujesz? ;) W każdym razie poszukam w galerii:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 kojarze o co ci biega, widzialem to gdzies ale tez nie pamietam gdzie wydaje mi sie ze ktos postowal swoj mod i tam byl ten obrazek sprobuj poszukac "biohazard" lub "dragon" lub czegos w tym stylu na forum tweaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weng Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Kilka godzin to ciekawe nie widziałem wcześniej tego wzoru ale myślę że znalazłem to czego szukasz i to w kilka minut, ciekawe nie :lol: zerknij Napisz czy o to Ci chodziło. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Weng dziękuje Ci bardzo o to chodziło. :D Kilka godzin to ciekawe nie widziałem wcześniej tego wzoru ale myślę że znalazłem to czego szukasz i to w kilka minut, ciekawe nie Nie denerwuj mnie :P . Nie mogłem użyć opcji "szukaj" na forum, z tej prostej przyczyny, że ostatnio cały Tweak chodzi mi jak przysłowiowa mucha w smole, a wyniki szukania wgrywają się wieczność :( . Chciałem przekopać forum modyfikacji "ręcznie", ale zważywszy na to co napisałem wcześniej oraz to, że nie miałem pewności, czy ów wzór widziałem tutaj, wolałem najpierw zapytać :) . Co do tych kilku godzin to dlatego, że wcześniej szukałem tego w googlach, ale jak się okazało moje poszukiwania były z góry skazane na niepowodzenie, ponieważ wzór został stworzony przez użytkownika M.I.L.F :) ...I to pociąga za sobą kolejny problem, mianowicie to trochę nie w porządku podwalać komuś wymyślony przez niego wzór :? Ech... Będzie trzeba go nieco przerobić, żeby był oryginalny :wink: . Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weng Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Nie ma sprawy zawsze do usług. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...