gulises Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Kto ma epoxa i pamieci hynixy niech powie jak mu sie kraca. BO sa opinie ze epox ich nie lubi ? kazdego epoxa ? mi dziala max 200 ! nic nie daje podniesienie napiecia, itp do tego jak je dam jeszcze w dualu to czasem na 200 sie wysypuje , pomimo iz memtesta przechodzi w grach sie sypie. Jest na to jakis sposó czy mam dzis abita kupowc? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 hmm, u mnie na Epoxie rev 2.1 >225, ty masz 1.1 rozumiem...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 nawet niewiem ,sprawdze wiecczorem... bo niewiem czy kupowac czy nie :/ bo okolo 70zł musze dolorzyc do płyty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 raczej napewno mam rev sterego bo dzis ogladalem 2.1 i napewno jest inny , myslisz ze to napewno wina sterej rev ? bo teraz niewiem czy brac nowego 8RDA+ czy abita NF7 ... jeszcze szukam czego o 8RDA3I lub 8RDAE - bo niewiem nic o tych płytach a sa tanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 nie ma porownania, jak mozesz to poszukaj rev 2.2 to juz full wypas, i jeszcze za taka cene! a co do pamieci to na 99% jest to wina tego ze masz rev 1.1.... pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 dzis wezme do domu 8RDA3I , zobaczymy co to potrafi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 poszukaj postow mk1 na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Ja mam Hynixy i mam zamiar kupic sobie Epoxa 8RDA3+ ale kolega mi powiedzial ze nie powinienem miec z tym problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...