P!otrek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 :arrow: Dzisiaj obsługuje se winde jak co dzień. Klikam na przycisk Start (u mnie Menu :) ) i widze to 8O : :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Taaa... :) U mnie się zdarzało, że jak się wszystko dłużej wczytywało to się robiło pusto...:P ...no ale nie czarno...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 NO TO MASZ ZONKA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 a po co komu menu Start :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Ktos mowil ze xp to dobry system ? Kurna trzeba miec zaciecie zeby na tym syfie pracowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 A pracowałeś na nim :?: Mi jakoś od kilku miesięcy nic sie z nim nie robi Fakt że 2000 jest lepszy ale mi nie chce się go niepotrzebnie odinstalowywać. Jeśli coś się w nim wysypie to przechodze na 2000 a zailstalowałem go coś koło kwietnia i przez ten czas żadnych problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 A pracowałeś na nim :?: Mialem nieprzyjemnosc ! Ale nie wywoluj zlych wspomnieni ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Mialem nieprzyjemnosc ! Ale nie wywoluj zlych wspomnieni ! Hehe na mojej psychice tez tez zostawil slad :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 eeeeeeeeeeeetam:) ja robilem zwisy na XP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Rozwiązało ten problem ponowne kliknięcie na przycisk Start (Menu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 zreinstaluj se wingroze tylko nie spowrotem na xp!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 zreinstaluj se wingroze tylko nie spowrotem na xp!!! 8) '98 SE rulzz Ew. 2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 nie ma to jak windows :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 czego wy chcecie od windowsow =) moj windows 2k przetrwal juz przesiadki przez takie systemy: amd k6II na jakims ali, potem via, potem i430tx, via apollo 133, amd 761 + via686b, sis 735 i teraz i440bx, ciekaw jestem czy linux to potrafi ; ) narazie dziala niezle, troche wolno ale wciaz stabilnie : D a winxp to rzeczywiscie kieszka, ten os mi na 512mb ram'u chodzil tak jak w 2k na 128 (czyli bardzo przyzwoicie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 zreinstaluj se wingroze tylko nie spowrotem na xp!!! 8) '98 SE rulzz Ew. 2k POPIERAM!!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 zreinstaluj se wingroze tylko nie spowrotem na xp!!! 8) '98 SE rulzz Ew. 2k POPIERAM!!!! 8) ja roowniesh nie ma lepshych wind :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 zreinstaluj se wingroze tylko nie spowrotem na xp!!! 8) '98 SE rulzz Ew. 2k POPIERAM!!!! 8) ja roowniesh nie ma lepshych wind :D mówią że jest niestabilny jeśli o mnie chodzi to niewyobrażam sobie stabilniejszego systemu. wystarczą tylko odpowiednie driverki i config i wszystko chodzi jak złoto :P :P obecnie jadę na via sp 4.40a+detki 27.70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 co trzeba robić żeby takie cuda oglądać :?: mam XP 3 miechy i ani razu sie niewywiesił tak porostu miałem wcześniej 2000, niemogłem znaleść zakładki wieszalność :D może zapomniałeś zainstalować cracka itp. ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...