Pitbull82 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Jak chcę zainstalować jakieś catalysty (inne niż na płycie co była z kartą) to wyskakuje mi komunikat "video driver not found" i to za każdym razem, wie ktoś jak temu zapobiec :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Najpierw napisz na jaki system to wgrywasz_ Jakie masz Catalysty,dopiero cos poradzimy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 mam catalysty 3.8, system win xp pro, próbowałem odinstalować stery i ten sam problem się pojawia, chcę zainstalować caty 2,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Cat. 2.5?!! Chyba zartujesz? Przeciez to sa stare stery!! Nic dziwnego,że ci nie wykrywaja grafy, przeciez jak wychodziły to nie było jeszcze Radosława 9200, no to jak ci się mają zainstalować? Wgraj sobie najnowsze 3.10 albo 4.1 i po problemie. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Ok, zainstalowałem caty 3.10, ale jakoś dziwnie mało fps-ów mam (nfs u detale na minimum i haczy czasami) ale to może jest spowodowane słabym prockiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Oczywiście,że wina procka..600-tka to deko za cienko na NFS, nawet radek ci nie pomoże, nie da rady wrzucic coś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 chwilowo nie, ale coś skołuję ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 mam bardzo podobny klopot wlasnie dzisiaj stalem sie posiadaczem GIGACUBE ATI 9600XT 256MB niestety w zaden spoosb nie moge zainstalowac sterow inne niz na plytce dolaczonej do karty wlaczam instalatora i mam taki oto komunikat nie mam pojecia co robic probowalem najnowsze catalysty jak i omegi za kazdym razem to samo wyinstalowalem wszystko, czyscilem cleanerem, probowalem instalowac w awaryjnym jak i nainstalowywac nic nie pomaga co robic ?? dzieki z gory za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...