tumi Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 witam mam taki problem. czy powiem mi ktos jak moge dodac partycje na dysku? tzn mam jedna podstawowa C na niej jest XP, chcualem zrobic jeszcze jedna tak zeby zainstalowac inny system ale zeby nei stracic danych. dysponuje partition magic 8 czy ktos mi poda jakas instrukcje?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Poco Ci instrukcjia łatwy program graficzny powinieś dać sobie rade sam. PS. Witam jestem nowy na forum taki nowy trol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Instrukcja: 1. Zmniejszasz rozmiar istniejącej partycji. 2. Ze zwolnionego miejsca tworzysz nową partycję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 no dobra ale jak zmniejsze rozmiar tej partycji C: to czy dane sie nie skasuja??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Nie skasują. Najlepiej bedzie zanim zaczniesz cokolwiek robić jak przeczytasz pomoc od partition magic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 dzieki chlopaki jzu zrobilem, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...