Misiu15go Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 jest super ładnie ci to wyszło i jest git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 hehe Spiderman :D po 1 - daltonista nie odroznia zielonego i czerwonrgo :P wiec nie moglo mi sie poje**c aluminium z bialym, a poza tym tak powiedzialem, wiadomo o co chodzi ;P po 2 - myslalem ze reszte zostawisz czarną i dlatego sie plulem o zielone napedy po 3 - zaje***cie wyszlo cale malowanko :) po 4 - GOOD JOB ! tshekamy na wiecej :] po 5 - aerogate tez by sie przydal zmodowany/zfarbowany/zzielonowany :]]] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Jeszcze tylko aerogate na zielono i będzie full wypas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 No i jak to czarna buda ze wstawkami bialymi moze ladnie zmienic oblicze :P Good job SpiderMAN :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 To prawda good job ogólnie jest spoko całkiem fajnie to wyszło ale pierwszy raz widzę zieloną budę widocznie spiderman chciał mieć wyjątkową budę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 To prawda good job ogólnie jest spoko całkiem fajnie to wyszło ale pierwszy raz widzę zieloną budę widocznie spiderman chciał mieć wyjątkową budę :wink:malo jeszcze widziales :twisted: ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Do Spidermana: Czym będziesz wiercił w plexi? Jakimś specjalnym wiertłem? Ja również chcę zapodać na top okienko z wentylem 92mm bo z 12x12 będzie ciężko (za blisko krawędzi okna:(). Moje okienko ma: 140x330x3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Do Spidermana: Czym będziesz wiercił w plexi? Jakimś specjalnym wiertłem? Ja również chcę zapodać na top okienko z wentylem 92mm bo z 12x12 będzie ciężko (za blisko krawędzi okna:(). Moje okienko ma: 140x330x3 Ano bede probowal dremelkiem albo wyzynarka, zobaczymy czym bedzie lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Update fotek przodu http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P1290003.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P1290004.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P1290011.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P1290012.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P1290014.jpg Chyba lepiej widac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Hmm Spider przód prezentuje się wyśmienicie, wyszło jak z lakierni :). Ale co do tego boku to niewiem jaką miałeś wizję wycinając taki wzór, narazie niepasuję on do reszty w dodatku te śrubki też ni dodają uroku. Powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Witajcie. Bardzo ładnie prezentuje się obudowa ubrana w ten kolorek. Jednak mam pytanie. Chcę zapodać okienko na top z wentylami i nie wiem jaki kolor byłby odpowiedni, mam katody UV i nie wiem jaki kolorek by pasował. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Hmm Spider przód prezentuje się wyśmienicie, wyszło jak z lakierni :). Ale co do tego boku to niewiem jaką miałeś wizję wycinając taki wzór, narazie niepasuję on do reszty w dodatku te śrubki też ni dodają uroku. Powodzenia :) To twoje zdanie. mnie tam all pasuje :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 jakim sprayem malowales bude? fajnie wyglada niebieska dioda + niebieski lcd aerogate :] ale proponowalbym troche zmatowic diode bo wali po oczach :] (chyba ze tak ma byc) ps. chcemy zielonego aerogate ;) chyba ze ty nie chcesz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 jakim sprayem malowales bude? fajnie wyglada niebieska dioda + niebieski lcd aerogate :] ale proponowalbym troche zmatowic diode bo wali po oczach :] (chyba ze tak ma byc) ps. chcemy zielonego aerogate ;) chyba ze ty nie chcesz :] MOTIP #53400 - tylko niech no mi ktopry pomaluje na taki sam kolor :P no nie :D, a HDD ma bialego leda i na dole bialy wentyl CM :D HEHE TAK MA BYC!!! Bedzie bedzie :D. Tylko lakier kupie, bo na boki, i panel przedni zuzylem dwie 400ml puszki :D po 4 ultra cienkie warstwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 @SpiderMAN co zrobiłeś z guzikami na Aerogate że nie widać napisów? Nakleiłeś coś na nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSF Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 No spoko ;-) Widać na dobrą budę trzeba trochę $$$;-) Ten Spiderowy Magnetic przy tym to furmanka ;-D Przydałby się jakiś jasnoniebieski akcent na obudowie - może jakieś niebieskozielonożółte płomienie czy jakaś fajna wrzuta - lub chociaż część frontu na lekko blue żeby dokomponować kolorystycznie do oświetlenia. Kształt okna dziwny co nie znaczy że zły. Powodzenia dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Przyciski maja w Aerogate II oznaczenia. To tylko zdjecie tak kijowo wyszlo... Co do furmanki :P Tamta buda to zupelnie inna klasa... Zadnych wrzut nie planuje, bo nie znosze grafitti :P Zadnych akcentow niebieskich nie bedzie :P :D Mnie sie podoba polaczenie niebieskiego wyswietlacza w Aerogate II i koloru panelu przedniego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Przyciski maja w Aerogate II oznaczenia. To tylko zdjecie tak kijowo wyszlo... Co do furmanki :P Tamta buda to zupelnie inna klasa... Zadnych wrzut nie planuje, bo nie znosze grafitti :P Zadnych akcentow niebieskich nie bedzie :P :D Mnie sie podoba polaczenie niebieskiego wyswietlacza w Aerogate II i koloru panelu przedniego :D no w koncu to twoja buda :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NerCo Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 jakim sprayem malowales bude? fajnie wyglada niebieska dioda + niebieski lcd aerogate :] ale proponowalbym troche zmatowic diode bo wali po oczach :] (chyba ze tak ma byc) ps. chcemy zielonego aerogate ;) chyba ze ty nie chcesz :] MOTIP #53400 - tylko niech no mi ktopry pomaluje na taki sam kolor :P no nie :D, a HDD ma bialego leda i na dole bialy wentyl CM :D HEHE TAK MA BYC!!! Bedzie bedzie :D. Tylko lakier kupie, bo na boki, i panel przedni zuzylem dwie 400ml puszki :D po 4 ultra cienkie warstwy. Gdzie mozna takiego spreya kupic ? najlepiej w necie bo u mnie na wsi w lakierniczym maja tylko tandetna emalie ktora odpryskuje ;/ a chcialem sobie pomalowac bude na czarno-czerwono :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 poszukaj sklepow na necie a jak nie to jedz do miasta ;) hehe pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 jakim sprayem malowales bude? fajnie wyglada niebieska dioda + niebieski lcd aerogate :] ale proponowalbym troche zmatowic diode bo wali po oczach :] (chyba ze tak ma byc) ps. chcemy zielonego aerogate ;) chyba ze ty nie chcesz :] MOTIP #53400 - tylko niech no mi ktopry pomaluje na taki sam kolor :P no nie :D, a HDD ma bialego leda i na dole bialy wentyl CM :D HEHE TAK MA BYC!!! Bedzie bedzie :D. Tylko lakier kupie, bo na boki, i panel przedni zuzylem dwie 400ml puszki :D po 4 ultra cienkie warstwy. Gdzie mozna takiego spreya kupic ? najlepiej w necie bo u mnie na wsi w lakierniczym maja tylko tandetna emalie ktora odpryskuje ;/ a chcialem sobie pomalowac bude na czarno-czerwono :twisted: O boze :P No w najlepiej w lakierniczym co maja MOTIPY, a numer ktory podalem to dok mojego koloru, wiec jak chcesz czerwony i czarny tosie nie sugeruj... W necie nie widzialem lakierniczego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zajebisty kolor budy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WirMaX Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Nie no front to mnie zupełnie powalił!!!!! Bardzo fajny modzik!! Musze popracowac nad moim panelem, jakos niewiem jaki kolorek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Mi najbardziej się podoba w wersji zamkniętej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Hmmmm.... 8) Co tu pisac .....Wypas !!! Trzeba biec kupic nowy spary i do roboty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 W koncu zabralem sie za wyciecie okna w topie i zamocowanie chlodnicy wraz z wentylatorem. Narazie jeszcze nie malowalem nic z przyczyny braku lakieru :P :D http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P4240447.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P4240448.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P4240449.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P4240450.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P4240451.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 nie podoba mi sie kształt , to ze oknno jest mocowane na sruby oraz wentyl na zewnatrz . ogolnie fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zle zauwazyles, wentyl jest wewnatrz, a okno jest na sruby, bo okno z bopku takze jest tak zamocowane :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 to juz lepiej ze wentyl wewnatrz :D aczkolwiek kształt okna nadal mi sie nie podoba :D zarzuc jakies foty całosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 no przeciez sa na poprzedniej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...