Kubasik Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 no przeciez sa na poprzedniej stronie.wiem . chcialem foty całosci odkąd jest okno w topie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 No i kolor raczej zmienie, nie pasuje mi do reszty komponentow. Wracam do mojej ulubionej czerni, na wysoki polysk. Srodek budy bedzie zolty. Oswieccie mnie tylko jak pomalowac srodek zeby farba sie nie zdrapywala, moze jakis podklad trzebaby dac wczesniej? :D W planie mam wygladzenie frontpanelu, zmiane ksztaltu okna z boku na bardziej kanciaste. ogolnie rzecz biorac, przez brak kasy byl zastoj w modzie, teraz mam nadzieje, ze sie poprawie :D Ogolnie mam czarna wizje :D i przymierzam sie narazie do przerobienia front panelu (szpachlowka w dlon) ;) :D Drzwiczki zdaje sie beda gladkie, natomiast co do dolu, to jeszcze nie mam koncepcji, ale pomysle nad tym, jakies sugestie mile widziane. Musza byc w kazdym razie zachowane jakies otwory wentylacyjne. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 A mi sie nie podoba kształt okienka na boku, ale okienko na górze jest GIT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Skjuzmi, mogęż wiedzieć, dlaczego każdy wiatrakator jest od innego ojca? To jakieś pudełko do testów wiatrakatorów różnorakich firm i producentów czy jak? Czerwony, zielony, niebieski, Jan Sobieski miał trzy pieski. Litości. I jeszcze nieco offtopicznie - ilekroć spojrzę na tytuł wątku, przypomina mi się ta scena z "American pie", w której jakaś panienka zawodzi miarowo "I'm coming, I'm coming!". Na początku przetłumaczyłem sobie wzmiankowany tytuł jako "Drugi Orgazm" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flea Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Jak Dlamnie Modzik jest BOSKI !! :) nic dodać nic ujac !! :) czekam na dalsze poczynania !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Dalsze juz wkrotce. Znudzil mi sie juz ten kolor. Bedzie teraz CiB :D Case in Black :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Dorba napisze coś od siebie. Po pierwsze gratuliuje cierpiliwości i podziwiem wkład pracy i czasu, ale mnie sie nie podoba. Obudowa jest potwornie pstrokata, wyglada jak byś wkładal do niej przystko co mialeś pod ręką a świeciło, do tego niewidac tam jakiejś spójnej koncepcji, raczje wrzucałęs wszystko co wpdało ci w ręce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Jestes w bledzie. Sporo sie pozmienialo i sporo sie pozmienia. Nie ma niespojnosci. Wedlug mnie wentyle UV niebieski i zielony pasuja do reszty zwlaszcza ze katoda jest dwukolorowa zielono - niebieska. Ale to sie zmieni, bo wlasnie zakupilem katodke UV. Mysle, ze w przyszlym tygodniu zaczne szpachlowanie fornt panelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 żabka rulez! :D żartowałem ogólnie nawet dobrze, tylko ten kolor i kształt okna.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Dzisiaj mnie naszlo i zrobilem grawerki, na boku japonska kaligrafia - thnx ryba... za podeslanie szablonow :D Niestety nie wiem co tam jest napisane, ale mniejsza z tym :) http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P6121134.jpg A na okienku w dachu poskrobalem logo Reality Network. Wedlug mojej zony efekt jest super, mnie osobiscie tez sie podoba... http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P6121125.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P6121128.jpg Ipo co komu grawerowanie laserowe... Gdybym mial lupe i skalpel, to wyszlo by jeszcze lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 błagam, powiedz mi czym to zrobiłeś, te grawerki są zapupiste! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 HEHEHE Noz do tapet - maly :D i troche cierpliwosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 mały?@! :twisted: :roll: :D :D :D te grawerki to jest poprostu skrobanka, tak? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 mały?@! :twisted: :roll: :D :D :D te grawerki to jest poprostu skrobanka, tak? :P maly noz do tapet :D mialo byc :D Tak to zwykla skrobaneczka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 oki, no to ja sie teraz biore za próby, kawałeczek plexi i jazda :D zobaczymy czy ja tęz mam takie talent i cierpliwość :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Niestety nie wiem co tam jest napisane, ale mniejsza z tym :)łoł ... to co tak se grawerujesz znaczki zeby byly? totalna glupota .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ipo co komu grawerowanie laserowe... Gdybym mial lupe i skalpel, to wyszlo by jeszcze lepiej. i wlasnie o to chodzi. samemu cos wyskrobac (doslownie), to jest radocha, a nie pozamawiac gotowe elementy super-duper poskladac i taki ze mnie moder jak z koziej du.y trąba... gratuluje spider, ta skrobanka wyglada niesamowicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 łoł ... to co tak se grawerujesz znaczki zeby byly? totalna glupota .."Pioneer" lubo "Kenwood" już się opatrzyły :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 łoł ... to co tak se grawerujesz znaczki zeby byly? totalna glupota .."Pioneer" lubo "Kenwood" już się opatrzyły :>Dokladnie :D A pozatym nien znam nikogo kto zna japonski :D Wiec :lol:a nie bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ok więc: Znaczek realitynet świetny choc mozna by jeszcze sie pobawic dokładniej - polecam cyrkiel Co do japońskich znaków to równiez uważam, że pisanie czegoś niewiedząc co znaczy jest hmm.. minuta milczenia NO OFFENCE Same znaki równiez mi się nie podobają - są dużo ładniejsze a wybór duzy bo cos ok 2000 liter :lol: i psuja troche efekt obudowy, poprostu nie pasują. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Mnie sie tam podobaja. Znaczki sa zeskanowane z jakiejs gazety komputerowej, wiec nie sadze, zeby mialy jakies chore znaczenie. Cyrkiel najpierw musze znalezc. Grawerki poprawie jak bede malowal bude :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 no sorrry .. to jakby ci ktos dal koszulke z napisem po japonksu a bylo by tam napisane zajebistymi literami znaczki to bys ja noscil bo jest fajan? nawet gdyby po japonsku oznaczalao to .. "jestem debilem i lize tylki"? takie bazgranie dla bazgreania .. nie lepiej byloi wyrzeźbic se napis spider jakas cudna czcionka? .. dziwny z Ciebie koles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 co prawda to troche nierozmyslne pisac cos o czym nie ma sie zielonego pojecia ale dajcie sobie juz na luz ;) stalo sie i tyle, wazne ze jemu sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Albo efektowną cyrylicą "job twoju mać" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ja nic nie mowie .. ale to sie niczym nie rozni od cynienia ... "mam bo fajnie wyglada" to bezsens .. ale ok .. jego mod jego znaczki .. powodzenia w modzie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Znaczki znaczkami, ale zważ, że czasem ludzie wybierają sobie żony na tej zasadzie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Skonczcie ten OT :P DObrze :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Znaczki znaczkami, ale zważ, że czasem ludzie wybierają sobie żony na tej zasadzie :>Buehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Dzisiaj mnie naszlo i zrobilem grawerki, na boku japonska kaligrafia - thnx ryba... za podeslanie szablonow :D Niestety nie wiem co tam jest napisane, ale mniejsza z tym :) http://realitynet.mod4.us/spider/greenbeas...st/P6121134.jpg ...cóż byłem ciekaw co tam jest tymi krzaczkami naskrobane i postanowiłem troche poszperać :) Niestety nie udało mi sie tego rozszyfrować, ponieważ tematyka jest tak rozległa, że przyprawia o zawrót głowy. Dowiedziałem sie tyle, że prawdopodobnie jest to połączenie kanji czyli japońskich ideogramów, którymi zapisuje sie pojęcia i katanaki służącej do zapisu sylabicznego. Z tego co się doczytałem to takie połączenie jest jak najbardziej poprawne. Pierwszy znak od góry to kanji. Nie znalazłem go, były podobne o znaczeniu od "Ja" po "wieś" :D Pozostałe dwa to katanaka. środkowy to prawdopodobnie "do", a dolny "po". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 No tos mi przywalil :P "Wies" Nie sadze :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...