SpiderMAN Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 no bo server padl... jak odrzyje to beda fotosy :P musicie czekac :PDzieki za wyreczenie. Nie tyle serwer padl, co madra ekipa wykopaliskowa :lol: Koparka + wykop w zlym miejscu = przechlastane swiatlowody :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ciekawe jak tam się ma moja ex buda... :) Tyle mi zostało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkH Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Niedługo zabieram się za moda identycznej budy :D. Twoja skrzynka też prosi się o odnowienie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Niedługo zabieram się za moda identycznej budy :D. Twoja skrzynka też prosi się o odnowienie ;) No, trzeba mięc hajs na to... a tej budy to już 5 lat nie mam... Poluje na coś innego, mnie styka maszyna z podpisu, no może łyknę jakieś Pentium D, albo coś na AM2... Net, filmy, jakiś prosty montaż wideo, obróbka zdjęć, do tego to kalkulator teraz wystarcza... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...