CeglA Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=5953 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 :?: www.seventh.prv.pl - art o tuningu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Do listy programow nalezy dodac jeszcze TweakUI (v.1.33) z M$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 podkrecac ME ?? , wylacz przywracanie systemu i inne duperele najbardziej w Me zwalnia ten caly win media player 7.0 grrrr reszta chodzi calkiem calkiem bez zadnych tweakow nie wspomnie o wlaczeniu DMA w HDD i takich tam... W sumie win Me to nie taki zly system P.S. Ja jednak wole 98se , nie wspomne o 2000 professional :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 WMP7 zwalnia ? W jaki sposob? Jest moze i troche wolny w trybie pelnym ale nie trzeba go uzywac. I nie zwalnia jesli nie jest uzywany. Ja mam aktualnie WMP9 w ME, chodzi bardzo ladnie tylko cos nie dziala pelny ekran :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 (...)najbardziej w Me zwalnia ten caly win media player 7.0 grrrr(...) Mozesz przeciez w Me uzyc starszej wersji odtwarzacza (mplayer2.exe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 a skąd zassać wmp9 bo jade z modemu i nie mam czasu szukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 a skąd zassać wmp9 bo jade z modemu i nie mam czasu szukać Np. stad: http://www.slipstreamx.net/irdawood/Window...sonline.com.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 srubkowkretem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...