Bartek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Może to głupie pytanie ale czy mając stały ip istnieje jakaś obawa instalując spiraconego xp (nie pyta nawet o aktualizację) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 a konkretniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Heh mi pytal, pytal az zaczelo mnie to wnerwiac. Gdzies cos zrobilem zeby nic nie aktualizowal i juz mnie nie pyta od 4 miesiecy :) Nie pamietam co dokladnie zrobilem, w kazdym razie nie bylo to skomplikowane :) I jak do tej pory panowie z m$ do mnie nie wpadli 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Może to głupie pytanie ale czy mając stały ip istnieje jakaś obawa instalując spiraconego xp (nie pyta nawet o aktualizację) To zalezy czego sie obawiasz. XP przesyła jakieś dane do Billa ale nie spodziewałbym się wjazdu na chatę agentów F.B.I :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Windy: ME, 2K i XP maja soft szpiegujacy. M$ od dluzszego czasu zbiera informacje o uzytkownikach pirackich kopii. Co prawda dalszych dzialan nie widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Windy: ME, 2K i XP maja soft szpiegujacy. [...] Szkoda ze Ad-Aware 5.82 Plus nie wykrywa tego shitu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Czyli (mając stały ip) instalować bez obaw?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...