Skocz do zawartości
virtuomaniak

Brutalne pobicie w szkole (warszawa ul.Perzynskiego)

Rekomendowane odpowiedzi

Ale lipka jeszcze rok temu chodzilem do tej szkoly ale nie bylo az taki przekretow, ten typek (po srodku) juz mial pare razy przypal a to za fajki, a to za to ze wykablowal kumpla na policji itd. A teraz pobil i podpalil wlosy jakiemus typowi. Ze zdjecia znam 2 typow, tewn przy radiolce i ten po srodku. Podobno wypuscili ich juz na drugi dzien, chyba troche za szybko :D

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O Boże...

Ale dzieciarnia... Nakopać takiemu do [gluteus maximus], to się szybko porządku nauczy...

Popieram. POwini takich gowniarzy zamknac w popawczaku wtedy by sie przynajmniej czegos nauczyli i wiedzieli ze zle zrobili. A tak takies scierwo bedzie dalej robic takie rzeczy jak w artykule.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O Boże...

Ale dzieciarnia... Nakopać takiemu do [gluteus maximus], to się szybko porządku nauczy...

Popieram. POwini takich gowniarzy zamknac w popawczaku wtedy by sie przynajmniej czegos nauczyli i wiedzieli ze zle zrobili. A tak takies scierwo bedzie dalej robic takie rzeczy jak w artykule.[/quotet]

Wyśle sie go poprawczaka? Może i na teraz to byłoby dobrze ale taki typ z tego niewyciągnołby żadnych wniosków. Co więcej wyrośnie na jakiegoś dresiarza/bandyte napadającego ludzi. Natomiast jesli nie wsadzi sie go do poprawczaka to następnym razem kogoś zabije . Tak czy tak niedobrze .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem z czego afere robicie :?

tzn nie o to mi chodzi zebym popieral takie zachowanie ale chodzi mi o goowniarzy co sie tluka nawzajem - przeciez to normalka w polskich podstawowkach i gimnazjach (niestety)

gdyby opisywac kazdy taki incydent wychodzilaby dziennie gazeta 100 stronicowa a na forum braklo by miejsca ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem z czego afere robicie :?

tzn nie o to mi chodzi zebym popieral takie zachowanie ale chodzi mi o goowniarzy co sie tluka nawzajem - przeciez to normalka w polskich podstawowkach i gimnazjach (niestety)

gdyby opisywac kazdy taki incydent wychodzilaby dziennie gazeta 100 stronicowa a na forum braklo by miejsca ...

Robimy afere bo to akurat byle Lo jednego z urzytkownikow forum, u mnie nigdy sie nie zdarzylo tak zeby ktos dostal w szkolem nie ma takich incydentow. Co zauwazylem na tym zdjeciu, to jakies gnojki, 1-sza klasa lo z tego co widze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Wersja "posrednia":

Do kamieniolomow ! Bedzie pracowac 14h/dobe i raz dostanie kawalek chleba z woda na dzien to po paru dniach mamy jednego *** mniej na swiecie :evil:

2.Wersja "bezposrednia":

Do gazu !

Inaczej pozniej z takiego gnoja jakis przestepca wyrosnie i wyrobi jeszcze wiecej szkod :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Wersja "posrednia":

Do kamieniolomow ! Bedzie pracowac 14h/dobe i raz dostanie kawalek chleba z woda na dzien to po paru dniach mamy jednego *** mniej na swiecie  :evil:  

2.Wersja "bezposrednia":

Do gazu !

Inaczej pozniej z takiego gnoja jakis przestepca wyrosnie i wyrobi jeszcze wiecej szkod  :evil:

voytar na Ministra Sprawiedliwości ;)

u mnie w szkole[gim] coś takiego się nie dzieje no z wyjatkiem 1 osoby :/ Nie wiem co oni do niego mają że często ma kłopoty(może z niego kawał ****jest... ). Czyli bywa różnie. Ja takich problemów na szczęście nie mam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Wersja "posrednia":

Do kamieniolomow ! Bedzie pracowac 14h/dobe i raz dostanie kawalek chleba z woda na dzien to po paru dniach mamy jednego *** mniej na swiecie  :evil:  

2.Wersja "bezposrednia":

Do gazu !

Inaczej pozniej z takiego gnoja jakis przestepca wyrosnie i wyrobi jeszcze wiecej szkod  :evil:

Popieram, ale mysle ze bardziej humanitarnie byloby zrobic getto dla dresow, gdzie wszystkich by sie wpakowalo i by sie nawzajem wyzabijali :evil: w koncu albo oni albo my, a chyba wiadomo co z takiego "czlowieka" wyrosnie :evil: Ale nie to oczywiscie Polska i tylko sie tych kolesi poglaska po glowie i cala wine zwali sie na srodowisko w jakim wyrastali, a za kare beda musieli przeprosic :evil: bosz ja sie wynosze z tego chorego kraju :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam do mojej szkoły. Tu jest dopiero hardcore, nauczyciele się czepiają wszystkiego a jak co do czego to nic nie robią i uciekają jak sie zaczynają prać. Żeby te gostki wpadły do mojej budy to toczka+spółka by obili mu ryja że by niemogli go rozpoznać na komendzie... Ja jjuż dostałem z 10 razy i wiem jak się bronić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 latkowie... Jest napisane przecież  

Więc góra 2 klasa...

Ja mam 14 i chodze do 3gim (ale to juz inna historia) ;>

ale mysle ze bardziej humanitarnie byloby zrobic getto dla dresow

Hmm, a oni postepuja humanitarnie ? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A potem się dziwimy zajściom jak jakis czas temu we Wrocku gdzie zebrały się 3 grupy - każda ubrała inny kolor koszulki i zaczeli sie nap*****ć. A jak ktoś juz napisał to jest doskonały materiał na gangsteroow/dresów/kiboli/ itd.

Coraz mneij mnie dziwią partole stażaków w gimnazjach

Coś nowe pokolenia jakieś dziwne są 15 latki dają [gluteus maximus] na lewo i prawo a 15 latkowie piorą się po mordach za nic :( - przykre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mowiac wlasnie z takich powodow podoba mi sie wymiar sprawiedliwosci w singapurze.

1) rozprawy do skutku, zadnych 3 miesiecznych przerw

2) nie ma okolicznosci lagodzacych (bo rodzina byla patologiczna....)

3) ciagle stosowane sa kary cielesne

Ostre? Byc moze. Lamiace prawa czlowieka (batozenie) - mam to w [gluteus maximus]. Nastepnym razem pomysli.

Taki system dziala i jest w ich mentalnosci zakorzeniony dzieki temu maja jeden z najnizszych wspolczynnikow przestepczosci. Ale w europie to scifi bo odrazu by sie odezwal kosciol, amnesty jakies tam i masa innych organizacji placzacych za biednym losem dzieci z patologicznych rodzin bo przeciez oni wcale nie chcieli zostac bandziorami tylko jakos tak <span style="color:red;">[ciach!]</span>owo wyszlo

A u nas mnie cholera trafia - kiedys juz pisalem na forum co mysle o pracy policji po skladaniu zeznac na komendzie po kradziezy swiatel z auta. Jak ukradli drugi raz nie zglaszalem - nie mam calego dnia do siedzenia na komisariacie jako intruz ktory smie zarzucac ciezko pracujacych panow policjantow kolejna niemozliwa do realizacji misja i narazal skarb panstwa na koszt listu poleconego z prokuratury ze po wnikliwej iniwigilacji srodowiska przestepczego [pierdu pierdu] sledztwo zostalo umozone z powodu nie wykrycia sprawcow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj obejrzalem BUMFIGTHS. Smialem sie z kilku scen, przez co zaczyna mi byc wstyd. Ogarnelo mnie przerazenie, ze ci mlodzi ludzie z takiego filmu mogli wziac przyklad. Poza tym te walki miedzy nastolatkami mozna sobie sciagnac calkiem swobodnie jako produkcje 'wlasne' jakis ludzi. Jesli te dzieci mialy w domu internet, wlasciwa odpowiedz jeszcze bardziej zaczyna nasuwac sie sama...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi