virtuomaniak Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Ale lipka jeszcze rok temu chodzilem do tej szkoly ale nie bylo az taki przekretow, ten typek (po srodku) juz mial pare razy przypal a to za fajki, a to za to ze wykablowal kumpla na policji itd. A teraz pobil i podpalil wlosy jakiemus typowi. Ze zdjecia znam 2 typow, tewn przy radiolce i ten po srodku. Podobno wypuscili ich juz na drugi dzien, chyba troche za szybko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 O Boże... Ale dzieciarnia... Nakopać takiemu do [gluteus maximus], to się szybko porządku nauczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 hmm chello chyba polecialo bo obrazka nie widac a i na serwer poczty nie moge sie wbic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Wysłać gdzieś na zadupie do szkoły z internatem dla trudnych dzieci (a przy okazji obić im mordy ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 'maciek pojdzie z tym na policje i do lekarza' :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 O Boże... Ale dzieciarnia... Nakopać takiemu do [gluteus maximus], to się szybko porządku nauczy... Popieram. POwini takich gowniarzy zamknac w popawczaku wtedy by sie przynajmniej czegos nauczyli i wiedzieli ze zle zrobili. A tak takies scierwo bedzie dalej robic takie rzeczy jak w artykule. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 O Boże... Ale dzieciarnia... Nakopać takiemu do [gluteus maximus], to się szybko porządku nauczy... Popieram. POwini takich gowniarzy zamknac w popawczaku wtedy by sie przynajmniej czegos nauczyli i wiedzieli ze zle zrobili. A tak takies scierwo bedzie dalej robic takie rzeczy jak w artykule.[/quotet] Wyśle sie go poprawczaka? Może i na teraz to byłoby dobrze ale taki typ z tego niewyciągnołby żadnych wniosków. Co więcej wyrośnie na jakiegoś dresiarza/bandyte napadającego ludzi. Natomiast jesli nie wsadzi sie go do poprawczaka to następnym razem kogoś zabije . Tak czy tak niedobrze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 nie wiem z czego afere robicie :? tzn nie o to mi chodzi zebym popieral takie zachowanie ale chodzi mi o goowniarzy co sie tluka nawzajem - przeciez to normalka w polskich podstawowkach i gimnazjach (niestety) gdyby opisywac kazdy taki incydent wychodzilaby dziennie gazeta 100 stronicowa a na forum braklo by miejsca ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 ale nikt nikomu nie podpala wlosow to jzu nienormalne... Co do bicia sie, to 95% z nas wie co to bijatyki na szkolnych boiskach.... dawne czasy bylismy mlodzi hehe :] teraz to zupelna powaga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 nie wiem z czego afere robicie :? tzn nie o to mi chodzi zebym popieral takie zachowanie ale chodzi mi o goowniarzy co sie tluka nawzajem - przeciez to normalka w polskich podstawowkach i gimnazjach (niestety) gdyby opisywac kazdy taki incydent wychodzilaby dziennie gazeta 100 stronicowa a na forum braklo by miejsca ... Robimy afere bo to akurat byle Lo jednego z urzytkownikow forum, u mnie nigdy sie nie zdarzylo tak zeby ktos dostal w szkolem nie ma takich incydentow. Co zauwazylem na tym zdjeciu, to jakies gnojki, 1-sza klasa lo z tego co widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Ten przy radiolce i po srodku chodza chyba do 3 gimnazjum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 1.Wersja "posrednia": Do kamieniolomow ! Bedzie pracowac 14h/dobe i raz dostanie kawalek chleba z woda na dzien to po paru dniach mamy jednego *** mniej na swiecie :evil: 2.Wersja "bezposrednia": Do gazu ! Inaczej pozniej z takiego gnoja jakis przestepca wyrosnie i wyrobi jeszcze wiecej szkod :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 takiemu nie wytłumaczysz nawet jakbyś go skopał, bo palant zbierze grupe i pójdzie na Ciebie :( Może to nie humanitarne, ale takiego pod ściane "poof" i koniec z gnojkiem. Tego typu ludzie jak oni to dobry materiał na gangstera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Hmmm. Sam jestem jeszcze mlody i dorastam, ale to juz lekka przesada :? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Ten przy radiolce i po srodku chodza chyba do 3 gimnazjum 15 latkowie... Jest napisane przecież :wink: Więc góra 2 klasa... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 No jak :P ja mam 16 lat i chodze do 1 klasy szkoly sredniej, bo urodziny mam w pazdzierniku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 hmmm Bielany ... ja mieszkam na Bielanach :) a myslalem ze u mnie tak cicho i spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Gdybym wiedzial ze nie poniose zadnych konsekwencji to wyjechalbym im z tego guna co w "Predatorze" - kosiarka czy jak ja tam nazywali. Ktos musialby tylko posprzatac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 1.Wersja "posrednia": Do kamieniolomow ! Bedzie pracowac 14h/dobe i raz dostanie kawalek chleba z woda na dzien to po paru dniach mamy jednego *** mniej na swiecie :evil: 2.Wersja "bezposrednia": Do gazu ! Inaczej pozniej z takiego gnoja jakis przestepca wyrosnie i wyrobi jeszcze wiecej szkod :evil: voytar na Ministra Sprawiedliwości ;) u mnie w szkole[gim] coś takiego się nie dzieje no z wyjatkiem 1 osoby :/ Nie wiem co oni do niego mają że często ma kłopoty(może z niego kawał ****jest... ). Czyli bywa różnie. Ja takich problemów na szczęście nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 1.Wersja "posrednia": Do kamieniolomow ! Bedzie pracowac 14h/dobe i raz dostanie kawalek chleba z woda na dzien to po paru dniach mamy jednego *** mniej na swiecie :evil: 2.Wersja "bezposrednia": Do gazu ! Inaczej pozniej z takiego gnoja jakis przestepca wyrosnie i wyrobi jeszcze wiecej szkod :evil: Popieram, ale mysle ze bardziej humanitarnie byloby zrobic getto dla dresow, gdzie wszystkich by sie wpakowalo i by sie nawzajem wyzabijali :evil: w koncu albo oni albo my, a chyba wiadomo co z takiego "czlowieka" wyrosnie :evil: Ale nie to oczywiscie Polska i tylko sie tych kolesi poglaska po glowie i cala wine zwali sie na srodowisko w jakim wyrastali, a za kare beda musieli przeprosic :evil: bosz ja sie wynosze z tego chorego kraju :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zapraszam do mojej szkoły. Tu jest dopiero hardcore, nauczyciele się czepiają wszystkiego a jak co do czego to nic nie robią i uciekają jak sie zaczynają prać. Żeby te gostki wpadły do mojej budy to toczka+spółka by obili mu ryja że by niemogli go rozpoznać na komendzie... Ja jjuż dostałem z 10 razy i wiem jak się bronić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Posprzatane Co do samego zajscia to brak slow. Kamieniolomy i kopalnie czekaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 15 latkowie... Jest napisane przecież Więc góra 2 klasa... Ja mam 14 i chodze do 3gim (ale to juz inna historia) ;> ale mysle ze bardziej humanitarnie byloby zrobic getto dla dresowHmm, a oni postepuja humanitarnie ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 oni by te getto zniszczyli, bo wkońcu to dresy. Czasem żałuje, że nie ma czegoś takiego jak GESTAPO dla dresów , obozy zagłady itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 A potem się dziwimy zajściom jak jakis czas temu we Wrocku gdzie zebrały się 3 grupy - każda ubrała inny kolor koszulki i zaczeli sie nap*****ć. A jak ktoś juz napisał to jest doskonały materiał na gangsteroow/dresów/kiboli/ itd. Coraz mneij mnie dziwią partole stażaków w gimnazjach Coś nowe pokolenia jakieś dziwne są 15 latki dają [gluteus maximus] na lewo i prawo a 15 latkowie piorą się po mordach za nic :( - przykre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Sad but true. Takie life, prawo buszu się przedstawia(Silniejsi przetrwają). Pomyślcie że 80% z nas na 60 lat już nie będzie i co dopiero się wtedy stanie? Może przedszkolaki już będą się w "to" bawiły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 kurde co sie dzieje z polska zeby kolega kolege podpalal kurde cos nie tak , moze nadchodzi koniec swiata ? takich to do paki pakowac niech sie naucza , albo przywrucic prawo "oko za oko zab za zab" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Szczerze mowiac wlasnie z takich powodow podoba mi sie wymiar sprawiedliwosci w singapurze. 1) rozprawy do skutku, zadnych 3 miesiecznych przerw 2) nie ma okolicznosci lagodzacych (bo rodzina byla patologiczna....) 3) ciagle stosowane sa kary cielesne Ostre? Byc moze. Lamiace prawa czlowieka (batozenie) - mam to w [gluteus maximus]. Nastepnym razem pomysli. Taki system dziala i jest w ich mentalnosci zakorzeniony dzieki temu maja jeden z najnizszych wspolczynnikow przestepczosci. Ale w europie to scifi bo odrazu by sie odezwal kosciol, amnesty jakies tam i masa innych organizacji placzacych za biednym losem dzieci z patologicznych rodzin bo przeciez oni wcale nie chcieli zostac bandziorami tylko jakos tak <span style="color:red;">[ciach!]</span>owo wyszlo A u nas mnie cholera trafia - kiedys juz pisalem na forum co mysle o pracy policji po skladaniu zeznac na komendzie po kradziezy swiatel z auta. Jak ukradli drugi raz nie zglaszalem - nie mam calego dnia do siedzenia na komisariacie jako intruz ktory smie zarzucac ciezko pracujacych panow policjantow kolejna niemozliwa do realizacji misja i narazal skarb panstwa na koszt listu poleconego z prokuratury ze po wnikliwej iniwigilacji srodowiska przestepczego [pierdu pierdu] sledztwo zostalo umozone z powodu nie wykrycia sprawcow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 "dresy", kibole, naziole - wszystko to jeden *** banda pajacow,uwazajacych ze wszystko im wolno, psychole... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Dzisiaj obejrzalem BUMFIGTHS. Smialem sie z kilku scen, przez co zaczyna mi byc wstyd. Ogarnelo mnie przerazenie, ze ci mlodzi ludzie z takiego filmu mogli wziac przyklad. Poza tym te walki miedzy nastolatkami mozna sobie sciagnac calkiem swobodnie jako produkcje 'wlasne' jakis ludzi. Jesli te dzieci mialy w domu internet, wlasciwa odpowiedz jeszcze bardziej zaczyna nasuwac sie sama... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...