Pucha18 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 ja ja tylko chce miec na 21dni roboczych poznie na allegro odrazu :) zeby komp jemu tylko dzialal zanim nie wymienia tatmej jezeli wogole :) a celeron to tylko procek przejsciowy bo za miecha on kupuje p4 :D ja mowilem o uzywanej bo nowe to po 190 moge u siebie w sklepie kupic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 wlasnie ze nie tu jest tak jak na gieldzie i wiecej zainwestujesz tym wiecej zarobisz (chyba ze cela kupisz albo prescotta ;) chcerz sie poscigac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 hehe arni ja mam pentaka 2,4 bez HT narazie ale bedzie update, plyte tez abita ale is7-e a ramy mam 2x256 w dualu .....ale scigac sie nie chce...mnie to niesyety nie bawi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...