Johny_85 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Witam! Ostatnio firma Microcoll wydała bardzo interesujący zestawik dla OC. W skład zestawu wchodzi chłodzonko na chipset i 8 małych radiatorków. Co o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 drogie i zapewne glosne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Witaj. Takie coś możńa kupić w PROLINE, kosztuje 159zł i głośność tego wentylatorka do 22dB:) Chyba takie głosnie to nie jest:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 daj linka bo nie chcę mi się szukać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 zapomniałem juz daje: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4d49...254485f504f4c45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Jest super :wink: Ladnie pewnie chłodzi mi się widzi może nie długo będe miał kasę to go kupie ale za jakieś 4 miesiące :D Jest jakaś lista kompatybilnych płyt :?: Trochę drobo ale miedz kosztuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Poszukajcie w archiwum tweaka - wydaje mi sie ze byl prezentowany juz test tego czego- ogolnie jest spoko ale stanwoczo za drogo (zaloz sobie volcano 7 ktore stanie ci sie zbedne bo chyba skladasz wc i bedziesz mial to samo - albo inny cooler z mala podstawa od procka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Wc dopiero za miesiąc:) A właśnie nie wiem czy sie zmieści na mojego Epoxa/Asusa. Jak dobrze pójdzie to dzis zamawiam. A zreszta wejdzcie dzis na stronke OCM.pl Tam właśnie pojawi sie coś co was interesuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Wc dopiero za miesiąc:) A właśnie nie wiem czy sie zmieści na mojego Epoxa/Asusa. Jak dobrze pójdzie to dzis zamawiam. A zreszta wejdzcie dzis na stronke OCM.pl Tam właśnie pojawi sie coś co was interesuje:)A nie wolisz WC na NB zapodac? :P IMHO bez sensu kupic to teraz jesli zakladasz WCta, lepiej kup bloczek na NB od razu i tyle... Przebidujesz jakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Spoko oko, jednak masz racje. Zapodam bloczek na Chipset. Tylko jeszcze nie ma bloku CFD w MCS, tj. są ale jeszcze nie w sprzedazy:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Powiedzcie mi co sądzicie o tym bloczku. O jego wykonaniu i wydajności. Tylko bez takich że cena za duża itp. Mogę go mieć za darmo:) oto adres: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4444...45f5a2d43484950 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Do chipsetu nada się idealnie wydajność spoko i jeszcze za darmo :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Powiedzcie mi co sądzicie o tym bloczku. O jego wykonaniu i wydajności. Tylko bez takich że cena za duża itp. Mogę go mieć za darmo:) oto adres: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4444...45f5a2d43484950 Stary mozesz miec go za free? :P Powaga? :D To zalatw mi DD RBX za 100zl :D :D zartowalem. Nie no jesli takie masz mozliwosci to bierz, raczej nie bedziesz zalowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 A tak na serio to za free biore wszystko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 http://www.bit-tech.net/review/279/1 Od kiedy 8200 RPM jest ciche ???? Zalman jest the besciak:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 witam Spiderman i inni. Bloczek będzie u mnie w czwatek. NA PRAWDE ZA DARMOCHE. A co myslicie samych radiatorkach z zestawu microcool, chyba takie w MCS nabede:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 ja tez prosze jedna sztuke :) osobiscie wybralbym bloczek lub zalmana bo to wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Prosze Pana, chodzi mi o radiatorki na mosfety i PLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 takie radiatorki to zaden problem zrobic ze starego radiatora, ktory grosze kosztuje lub mozna kupic gotowe radiatory w sklepach elektronicznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Uwazam, ze radiatorki Microcool'a wykonane sa full professional. Swoja role zapewne spelniaja znakomicie lecz mnie odstrasza ich cena. Zgodze sie po czesci z Niemcem, iz mozna takie radiatorki wykonac samemu. W elektronicznym nie kupisz takich radiatorow zeby nie wiem co. Jezeli ktos przywiazuje uwage do szczegolow, detali to te radiatorki beda w sam raz dla niego.. "czarne perelki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Uwazam, ze radiatorki Microcool'a wykonane sa full professional. Swoja role zapewne spelniaja znakomicie lecz mnie odstrasza ich cena. Zgodze sie po czesci z Niemcem, iz mozna takie radiatorki wykonac samemu. W elektronicznym nie kupisz takich radiatorow zeby nie wiem co. Jezeli ktos przywiazuje uwage do szczegolow, detali to te radiatorki beda w sam raz dla niego.. "czarne perelki" perelki perelkami, ale za te 50-60 zl to mozna wykonac je samemu lub kupic od tego kolesia co mi pokazywales ciete pod wymiar z 3pln za sztuke a sztuk potrzeba 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Ja jak bym musiał to bym nie kupował dodatkowych radiatorków które są dołączone w zestawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...