Caro Posted January 26, 2004 Report post Posted January 26, 2004 Mam płytke głowna Via mainboard p4pb, celka 2.6, gf4 ti 4200, 512ddr, 80gb caviar - i zauwazam ogromnie spadki wydajnosci w grach : | Czy ten zestawik "gra" ze soba ? procek pasuje do plyty glownej ??? PROSZE O POMOC Z GORY THX ! :D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
mmm777 Posted January 27, 2004 Report post Posted January 27, 2004 (Drugi raz piszę, bo pierwszy post gdzieś wsiąkł) Czy przypadkiem nie ma za dużo pasty termoprzewodzącej na procku? Albo coś podobnego, związanego z chłodzeniem? PIV zwalniają, gdy jest im za ciepło! Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaeres Posted January 27, 2004 Report post Posted January 27, 2004 Co rozumiesz przez spadek wydajnosci w grach ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Caro Posted January 27, 2004 Report post Posted January 27, 2004 Spadek wydajnosci w grach : w Counter-Strike'u [moze wiesz o co chodzi...] jesli widze kilka martwych modeli graczy fps niemalze do 50 spada. porownywalem to jak chodzi u mnie do tego jak chodzi u kolegi na slabszym spzecie. gf 3 ti 300 [chyba] i on ma 100fps non stop.. : Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MicJes Posted January 27, 2004 Report post Posted January 27, 2004 On mial Athlona XP albo P4, ty masz Celerona... Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
krycho Posted January 27, 2004 Report post Posted January 27, 2004 Moim zdaniem wpływ na to moze miec Twoja płyta główna, jak domniemywam na chipsecie Via. Lepiej byłoby gdybyś miał coś na i845, 848 czy i865! Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
gkoti Posted January 27, 2004 Report post Posted January 27, 2004 ja mam epoxa na via i nie jestem z tego zadowolony, jesli dodac do tego "mułka" celeronka to sa i wyniki w grach. ja mam jeszcze gorsza grafike bo radka 9200 i sie juz przestalem dziwic jakimkolwiek zamulom na tym sprzecie (ale juz mieniam powoli). przejedz go jednak jakims 3dmarkiem i porownaj wyniki z jakims podobnym sprzetem i bedziesz wiedzial.pozdro 4 all. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...