Tomek^^ Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Witam! Jak w temacie. Czy takie rozwiązanie jest, hmm, powiedzmy, przyzwoite? Nie mam kasy na ddr, a ta plyta ma wejsica na sd i dd, wiec moglbym za jakis czas sobie zapodac. Chodzi mi glownie o stabilnosc, no i czy wydajnosc sporo spadnie. Z góry dzięki bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 NO nie do końca. Lepiej kup xp 1600 i zmień płytkę na ak31, a kase która zaoszczędzisz dołóż na ddr. Inwestowanie w taką płytkę nie jest najlepszym pomysłem. A jeśli rozważasz jeszcze inne płytki to poczytaj co o nich było pisane i wtedy wybierz. teraz nie mogę znaleźćtestów ale nie wypadała ona najlepiej, tak jak większość płyt pod sdr/ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 podpisuje sie pod tomasirem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgadzam się. Wymienień na Shuttle'a AK31 v3.1. Pamiętaj - omijaj ECS'y. Dziś idę do kolegi męczyć się właśnie z ECSem bo się non-stop zawiesza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...