KOala Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Szukałem w trzech dużych sklepach komputerowych- brak w ofercie, dzwoniłem do komputronika- już nie będą mieli w sprzedaży tego modelu. Czyżby jakiś awaryjny model (moja zaczęła mi szwankować)? Nie mogę narzaie oddać do serwisu, bo potrzebuję kompa. Co mi dadzą w zamian? Może to ktoś logicznie wytłumaczyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 wycofali tem badziew bo w tej samej cenie można mieć lepszego K7S8X na sis 746 z zablokowanym PCI i lepszą wydajnością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 ,,znafca" sie odezwał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 wycofali tem badziew bo w tej samej cenie można mieć lepszego K7S8X na sis 746 z zablokowanym PCI i lepszą wydajnością.badziew to ty masz w podpisie :P Ecs :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 nie no lol wszyscy z K7VT4-4x zjawili sie :) aby bronic tej płyty totalny loool:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 K7VT4-4X jest bardzo dobrą jak na swoją cene (sam chiałem mojego K7VT2 wymienić na nią ale nie wyszło). Ale faktycznie zastąpiono ją modelem K7S8X ale moim zdaniem kupowanie tej K7S8X jest trochę dziwne bo za 50zł więcej można mieć K7S8XE z sis748 na pokładzie. Szkoda że wycofano K7VT4-4X bo na dzień dzisiejszy w sumie nie ma żadnej normalnej płyty na chipsecie VIA od ASRocka bo o tej mobo na KT400A też nic nie wiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 K7VT4-4X jest bardzo dobrą jak na swoją cene (sam chiałem mojego K7VT2 wymienić na nią ale nie wyszło). Ale faktycznie zastąpiono ją modelem K7S8X ale moim zdaniem kupowanie tej K7S8X jest trochę dziwne bo za 50zł więcej można mieć K7S8XE z sis748 na pokładzie. Szkoda że wycofano K7VT4-4X bo na dzień dzisiejszy w sumie nie ma żadnej normalnej płyty na chipsecie VIA od ASRocka bo o tej mobo na KT400A też nic nie wiadomo.Jakie są różnice pomiędzy sis748, sis746 (poza magistralą proca)? Czy warto zamienić k7vt4-4x na płytę na sis-ie (nie bardzo mam przekonanie do tego producenta chipsetów)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 K7VT4-4X - to bardzo dobre płyty , ale jak chcesz kupić coś na przyszłość to np. k7s8x , nie mam z nią zadnych problemów , 0 blue screenów , stabilna jak skała :) ,a cenka 130zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 K7VT4-4X - to bardzo dobre płyty , ale jak chcesz kupić coś na przyszłość to np. k7s8x , nie mam z nią zadnych problemów , 0 blue screenów , stabilna jak skała :) ,a cenka 130złRzeczywiście ludzie chwalą tą płytkę, chociaż ta cena sugeruje, że to raczej kiepski produkt. Ktoś kiedyś powiedział, że jak chcesz kupić tanio i dobrze to musisz kupić dwie rzeczy: jedną tanią, a drugą dobrą! I w większości wypadków to się sprawdza. Ale w tym wypadku tanio możne znaczyć dobrze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 nie powiem ze płyta super bo nie moge stabilnej 215fsb osiagnac ale to pewnie przez proca bo mam 55C ale na 214 płyta stabilna jak skała... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...